Repase motoru
-
Pavel
Repase motoru
Ahojky tak jsem si dal zrepasovat motorana 1,8D baštil olej. Má nový kroužky pumpu simeringy i ložiska nikde ani nekápne ale stejně mi po 1400km ubylo asi pul litru je mozný, že to žere než si to sedne? ten motor před tím pul roku stál.
-
Pavel
repase motoru
Myslíš ty u vačky? Jestli jo tak ty jsou taky nový motor je uplne suchej spis jsem myslel ze by to mohlo byt ventilama, ale ty jsou seřízený. A jede jak novej. Asi to bude normal spotřeba. Já někde slyšel, že než si to všechno sedne tak to prej nějakej olej sežere. Tak me spíš zajímá co je na tom pravdy. Ještě nevím jestli mám vyměnit olej dřív někdo mi řikal, že se ty kroužky trošku ubrousej a ve vaně se to chytí na šroub. Tak po kolika km?Dík za odpověď.
Re: repase motoru
myslel sem u ventilů,jo to než si to sedne tak to vždycky takový problemy dělá a i spotřeba benzínu resp.nafty je vždycky dost vyšší,hlavně u benzínuPavel píše:Myslíš ty u vačky? Jestli jo tak ty jsou taky nový motor je uplne suchej spis jsem myslel ze by to mohlo byt ventilama, ale ty jsou seřízený. A jede jak novej. Asi to bude normal spotřeba. Já někde slyšel, že než si to všechno sedne tak to prej nějakej olej sežere. Tak me spíš zajímá co je na tom pravdy. Ještě nevím jestli mám vyměnit olej dřív někdo mi řikal, že se ty kroužky trošku ubrousej a ve vaně se to chytí na šroub. Tak po kolika km?Dík za odpověď.
Citroen Saxo VTS 16V 2001
-
Pajsn
Repase motoru
Nevíš jak dlouho ho mám zejíždět? Teď už mám nalítáno 2000 trochu kouří, když mu víc šlápnu, ale zbytečně ho netočim a hodně řadim.
- Červený Tom
- 205club je můj domov

- Rok narození: 1980
- Kontaktovat uživatele:
To máš relativní mě to trvalo nějakých těch 2000 - 3000 km co se usadil a jezdí teď jako fík a drak zároveň :lol: :lol:
TOM
TOM ala "205, un sacré numéro". "Drive Of Your Life"
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
RM 122 GRAD "Drakouš" s BZ
OT 64 SCOT ("Bobík 207,ZRZEK 208,KILLER 205,BOMBER 206") by KFOR
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
Peugeot 205 1.8 XRD (1986) 44kw "Bedřich" - 200tisíc s ním mám najeto a stále,stále věrně slouží
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
-
Pavel
repase motoru
Už mám nalítáno tři tisíce teď mu vyměnim olej ale už mizí fakt trošičku a jezdí super :D Někde sem čet že si to může sedat až pět tisíc u diesla. tenhle motor přežije kastli. Ale teď zčli zlobit poloosy někde jsem koukal, že je repasujou má to cenu?Tomas cerveny píše:To máš relativní mě to trvalo nějakých těch 2000 - 3000 km co se usadil a jezdí teď jako fík a drak zároveň :lol: :lol:![]()
TOM
- Červený Tom
- 205club je můj domov

- Kontaktovat uživatele:
Hele koukni se co jsem psal už tady v servisu o řádek níž o nápravách na 205tku.Můj mechanik se tím zabývá a navíc mu tam minimálně teď leží 2 nápravy zadní komplet jako nové opískované,nastříkané a vypalené v komaxitu černým a vnitřek ložiska,těhlice a pod zcela nové a to kvalitně a dělá to výměným způsobem.Zavoláš ,domluvíš se přijedeš on ti tu tvou sundá dá ti tu novou a jedeš po zaplacení domů.Ps.Dává na ně maznice tak ji můžeš čas od času promazat a tak na 100tisíc máš pokoj.Jinak dělá i přední.Já to mám od něho komplet a mám na nich už nalítáno tak 20tisíc a je to všechno v pohodě :D :D
TOM ps.Pokud budeš míti zájem tak se mě ozvi a já ti na něj pošlu číslo a kontakt
Měj se čau.T
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
-
Návštěvník
No super a kde to jééé? a na kolik by mě tak vyšly obě poloosy? Zadek potřebuju taky ale do jara musí vydržet:-) Je léto a fesťačky jsou drahý :DTomas cerveny píše:Hele koukni se co jsem psal už tady v servisu o řádek níž o nápravách na 205tku.Můj mechanik se tím zabývá a navíc mu tam minimálně teď leží 2 nápravy zadní komplet jako nové opískované,nastříkané a vypalené v komaxitu černým a vnitřek ložiska,těhlice a pod zcela nové a to kvalitně a dělá to výměným způsobem.Zavoláš ,domluvíš se přijedeš on ti tu tvou sundá dá ti tu novou a jedeš po zaplacení domů.Ps.Dává na ně maznice tak ji můžeš čas od času promazat a tak na 100tisíc máš pokoj.Jinak dělá i přední.Já to mám od něho komplet a mám na nich už nalítáno tak 20tisíc a je to všechno v pohodě :D :D![]()
TOM ps.Pokud budeš míti zájem tak se mě ozvi a já ti na něj pošlu číslo a kontakt
![]()
Měj se čau.T
- Červený Tom
- 205club je můj domov

- Kontaktovat uživatele:
Ten mechanik je ze Žitenic.Je to kousek cca.1km od Litoměřic.Napiš mě na e-mail nebo na ICQ které najdeš v členech tady na diskuzi a já ti dám na něj kontakt a ty se s ním už dohodneš co a jak.Souhlas???
Čau a ozvi se.TOM :D :D
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "
My car:
My Work car:
BRDM 2 "Zlobr "