Tak volant tam zatim zůstane, protože jinej nemám a sou důležitější věci, který se musej povyměňovat. A sbírka je to slušná, to jo, ale pořád to na štěpána nemá, pouze 3 peugeoty. A navíc Gentry patří bráchovi (ten to financuje), já to pouze dávám do kupy.
205driver: pár věcí mi k tomu chybí, aby to bylo dokonalý... opravit/doplnit lišty lemů a nárazníků a dát nějaký liťáky, nejlíp origo 15" speedline... hezký
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
vinorak píše:drakenx700: konečně pořádný auto a ne turbo kamna ale teda nevim jak se ti tenhle volant může líbit, možná bych ještě zkousnul ze 309ky, ale tenhle je hnus
Turbo kamna si nechám přeci jen je to jediný auto u nás doma, který má tažný
Hosi nevite proc mi nejde diagnostika? Pri otoceni klicku mi nesviti ani kontrolka ani po nastartovani proste nereaguje.. zarovku sem zkousel menit a ono nic..
tak vidim ze uz to vrka na karbech takze predpokladam ze jsi spokojen kdyz to jde tocit skoro jako motorka a co vzduchovy filtr budes tam nejaky davat nebo se ti tam nevleze jako mne
filtr sa me tam vleze, asi klasika molitan, mam to sani resene trochu jinak nez ty... A jinak parada, enom seskladat ten 2.1ckovy motor, na nem to bude peklo na zemi... :)
Býlí Pežó "tů ou fajv, van pojnt najn, dží tý áj / ár ár" - PRODÁNO
BMW E46 328i sedan - budouci drift machine ;)