Výfuk
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Michal Jackanin
- tel.:: 734832496
- Kontaktovat uživatele:
Výfuk
Chci se zeptat jestli už někdo z vás má zkušenosti s el. ovládanou klapkou na výfuk. Chtěl bych to vyzkoušet, ale spíš si to doma vyrobit mechanicky. Před tlumičem udělat rozbočku (vyříznout díru a navařit kus) a na ni dát klapku, od které by se podél výfukového potrubí vedlo táhlo, dovnitř k řidičovi. Myslíte, že je lepší mít výfuk styl: Laďák, rezonátor svody nebo komplet průchozí trubku s rezonátorem?? Prosím poraďte
Re: Výfuk
jen se zeptám k čemu je to dobrý?
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
údajně to má zvýšit výkon motoru, díky tomu že ti rezonátor roztočí plyny, čímž dochází k většímu tření o stěny výfukového potrubí / rámus / Čím rychleji ven jdou ty zplodiny, tím se zvyšuje výkon. Ale proto se tady chci zeptat, jestli o tom někdo něco neví
-
- Stálý inventář 205clubu
Ahoj no podle mě jestli tam chces mit turbo jak si psal v jiných tématech tak tam se doporučuje prázdná roura až dozadu jestli se nepletu. ale jinak o paár řádků niže je topic Výfukový trakt a tam je pár odpovědí.
Jinak podle mě záleží na upravě asi motorové a tohle bych pak řešil s člověkem co to dělá a zabívá se tím ... aby ti udělal výfuk k dané upravené motorizaci :-)
Jinak podle mě záleží na upravě asi motorové a tohle bych pak řešil s člověkem co to dělá a zabívá se tím ... aby ti udělal výfuk k dané upravené motorizaci :-)
205 XS Bíla - šla na díly
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
205 GRD Modrá - Ach to aukro,likvidace
205 GTI Gutmann (replika) - Ruzova bugyna - Prodáno
306 S 16 - 112 KW - Už má nového pilota - Prodáno
--------------------------------------------------
205 GTI Gutmann - z malého lvíčátka bude velkej TYGR
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jo jo, tak tomu rozumím, no od turba jsme upustili, neboť to co jsme měli bylo tak vyhrkaný, že by se s tím mohly leda rozfoukávat kamna Ale ten výfuk, a celej ten topic si pročtu Hlavní je aby to konečně už jelo Jinak známej ze Žamberka výfuky dělá, ale vyjde to tak na 9000.- a za to jsem schopnej sehnat Group N.. a myslím si že i tady v Čechách.. Jen mě zajímalo jak je to s tím rezonátorem, prý roztáčí ty plyny a tak si myslím, když dám jeden do prostřed a druhej těsně před konec výfuku, možná před tlumič, tak by to mělo mít větší efekt než samotnej jeden rezonátor ne??Houbar 205 Gutmann píše:Ahoj no podle mě jestli tam chces mit turbo jak si psal v jiných tématech tak tam se doporučuje prázdná roura až dozadu jestli se nepletu. ale jinak o paár řádků niže je topic Výfukový trakt a tam je pár odpovědí.
a nemáš náhodou na autě kompletní výfuk od Gutmanna? něco jsi o tom psal v popisu auta.
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
no co jsem na to koukal tak to vypadá, že je tam jen ta leštěná koncovka gutmann...takže si spíš myslím, že tam bude něco normálního, než ten gutmann.. Uvidím no, ale ten článek co mi poradil Houbar.. Tak jsem ho dočetl a myslím si, že ať udělám jak udělám, tak tam přijde komplet průchod trubka a na konci průchoďák...
dej tam tech rezonatoru 10 a pak napis vysledny efekt. A nebo si precti to vlakno, na ktere te odkazovali kluci a prestan resit ........ Proste se drz osvedcenych koncepci, bud tam dat jeden rezonator a nebo jak pise TomGti, tak treba zadny. Dle tve logiky kdyz budes mit cely vyfukovy trakt jako jeden rezonator tak to bude proste nejlepsi?
- Venkovak
- Rok narození: 1989
- Skutečné jméno: Kamil
- tel.:: 603302746
- Kontaktovat uživatele:
Sakra ty budeš stavět stíhačku? aby ti ty rezonátory neroztočily celý auto .... no hele beze srandy,tak na výfukový trakt stačí bohatě jeden rezonátor a druhej tam bude zbytečnej.Čistou trubku to taky nebude chtít a do zádu dát nějaký osvědčený laděný výfuk,co fakt má dokázaný hodnoty a v předu nějaký lepší svody a aby měli všechny odtoky stejně dlouhý ... ten výfuk je taky docela alchimie bych řekl
Náhradní díly na většinu vozidel,i originál.
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..
Peugeot 405 1.9TD-momentální přibližovadlo.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=10&t=6999..
- ZdenekPaul
- Skutečné jméno: Z. Paul
franus píše:dej tam tech rezonatoru 10 a pak napis vysledny efekt. A nebo si precti to vlakno, na ktere te odkazovali kluci a prestan resit ........ Proste se drz osvedcenych koncepci, bud tam dat jeden rezonator a nebo jak pise TomGti, tak treba zadny. Dle tve logiky kdyz budes mit cely vyfukovy trakt jako jeden rezonator tak to bude proste nejlepsi?
Peugeot 205 1.9 Diesel -> 1.8 Diesel
EX:
Peugeot 205 1.4 - byl na díly, posloužil mnoha lidem a může být na sebe pyšný
EX:
Peugeot 205 1.4 - byl na díly, posloužil mnoha lidem a může být na sebe pyšný