univerzální kat?
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
univerzální kat?
Jak je to s uni katem? Myslíte ze by to mohlo být vpohode? A nebo treba kdyz bych tam fouknul kat z jineho auta?
Re: univerzální kat?
Musíš dodržet obsah motoru a pak by neměl být problém. Uni určitě svůj účel splní, ale znám i lidi, kteří dali uni kat a s emisema to nic neudělalo. Nicméně můj názor je takovej že lepší uni než žádnej (pokud teda řešíš emise).
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
No jde mi o emise :) Nejsemm priznivcem hole trubky misto katu.
Osobní zkušenost s tím nemám, ale musíš dodržet akorát obsah motoru a průměr trubky. Dle mého názoru to u tohodle motoru fungovat bude, protože za katíkem už to nemá žádnou sondu takže nevidím důvod proč by to nefungovalo (kdyby byla za katem sonda a kat by nepracoval správně tak by to jednotka pořád vyhodnocovala blbě, ale to není případ těhle aut). Na netu všichni prodejci píšou, že jsou rovnocenné v porovnání s origo katem takže pokud bych se tímhle měl řídit, tak to bude OK.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
No ja sem si guglil nazory a na ruznych forech tak psali ze je to ok a ze uz kdosik od te firmy JNK nebo jak to je ze ho ma 4 roky a bezproblemu s emisema :) A i ti co maji sondu pred a za katem psali ze to je vklidu. Tak to asi vklidu bude
Jako pokud by to nebylo OK, tak by je nevyrábělo tolik firem :-) ale je to asi různý jak říkám, znám i člověka, kterýmu to nepomohlo, ale nepředpokládám, že u tohoto typu motoru by to nefungovalo.