nejdou otevirat dvere
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
nejdou otevirat dvere
Panove resil tady nekdo problem spolujezdovych dveri?? Ze zacatku mi delalo ze spolujezdcovy dvere nesly zevnitr otevrit ale stacilo kdyz se ten zobacek kterym se ty dvere zevnitr zamykaji vysune vic nahoru nez je no a pak sly otevrit,... ale ted abych je otevrel tak musim zevnitr ty spolujezdcovy dvere zamknout, zkusit otevrit(samozrejme nejde kdyz jsou dvere zamknuty) no a pak odemknu ty dvere a je to ok :) No a pekne me to sere kdyz musim kazdemu koho vezu vysvetlovat jak se dostat z auta pripominam ze central origo jde v pohode :) Tak nevite co s tim,??
Re: nejdou otevirat dvere
A z venku to jde normálně? Vypadá to na ohnuté táhlo nebo chodí blbě.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
No prave predtim to zvenku slo normal ale zevnitr ne tak sem prizvedl ten zobacek a ted uz to ani z venku nejde a musim vymyslet ty caviky s tim zobackem ....
btw: Kdyz to nejde otevrit tak nez zacnu s tim zamykat a odemykat tak sem si vsiml ze kdyz chci otevrit zevnitr dvere tak jak zatahnu za tu paku oteviraci tak ten zobacek popozajede dovnitr a kdyz to pustim tak zas popojede zpatky..
btw: Kdyz to nejde otevrit tak nez zacnu s tim zamykat a odemykat tak sem si vsiml ze kdyz chci otevrit zevnitr dvere tak jak zatahnu za tu paku oteviraci tak ten zobacek popozajede dovnitr a kdyz to pustim tak zas popojede zpatky..
To chce asi jenom seštelovat. Sundej tapec a mrkni na to jak je to tam udělaný a sešteluj to. Nepamatuju si přesně jak je to tam dělaný, ale když to sundáš a mrkneš na to, tak to uvidíš.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
No a nebo sezenu vnitrnosti z jineho modelu a proste to prehodim No a s tim souvisi otazka jestli jsou ty vnitrnosti co se otevirani a zamykani dveri tyce u vsech tri dverovych modelu stejne... Jako treba jestli to ma stejny system el okna a manula okna... a tak vis :)
Podle mě to bude určitě stejný, ale nejdřív to sundej a mrkni na to, řekl bych, že to bude nějaká blbost nějaký táhlo tipuju. Je to strašně jednoduchej systém a v podstatě tam není nic co by se mělo nadobro pokazit.
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
OK jen by nemusela na to byt takova kosa venku...
No a jelikoz to tu posledni dobou dost zajebavam tak to fouknu sem :) - Nevite nekdo nahodou cim nebo jak mam opravit packu svetel? Kdyz otocim packu do prvni polohy mely by se roznout parkovacky... ty se mi neroznou ale kdyz otocim este dal tak normlani svetla a dalkove sviti.... Jen to podsviceni budiku a parkovacky nejdou.. Ale kdyz s nima z nulte do prvni polohy porad luskam tak to semtam zafunguje.. ale za 14 dni me ceka technicka a nevim jak bych mu to vysvetloval Stalo se vam to nekomu??
No a jelikoz to tu posledni dobou dost zajebavam tak to fouknu sem :) - Nevite nekdo nahodou cim nebo jak mam opravit packu svetel? Kdyz otocim packu do prvni polohy mely by se roznout parkovacky... ty se mi neroznou ale kdyz otocim este dal tak normlani svetla a dalkove sviti.... Jen to podsviceni budiku a parkovacky nejdou.. Ale kdyz s nima z nulte do prvni polohy porad luskam tak to semtam zafunguje.. ale za 14 dni me ceka technicka a nevim jak bych mu to vysvetloval Stalo se vam to nekomu??
Chtěl jsem psát pojistka, ale pokud to občas jde tak to vidím na tu páčku. Prostříkej jí kontakt sprejem a snad to pomůže. Hlavně jí nerozebírej (nebo si nejdřív sežeň jinou) dost blbě se dává dohromady.