GTI už u mě po čtvrté a snad už navěky :-)

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Odpovědět
Uživatelský avatar
Katza
Aktivní uživatel
Aktivní uživatel
Příspěvky: 309
Registrován: 20 zář 2008 12:40
Skutečné jméno: Petr
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

GTI už u mě po čtvrté a snad už navěky :-)

Příspěvek od Katza »

Takže abych vás taky trochu poinformoval..... na základě zprávy od Hroche dávám tenhle příspěvek, že mi do rodiny přibyl jeden člen a to opět GTI :-) Je to v řadě už čtvrtý GTI, co vlastnim a doufám, že už se s ním nebudu muset rozloučit. Doba se změnila, začal sem vydělávat, a tak nastal verdikt, že NEBUDU bez GTIčka :-).....stále sem hlídal inzerce a nebylo nic šikovného ke koupi.....buď hrůzostrašný stav nebo vysoká cena. Nakonec zvítězilo tohle díky aukru. Je to bývalý Griffe, ale majiteli, od kterého jsem ho koupil, byl ukraden a když mu ho našli, bylo přestříkaný do červený a komplet hozený do stylu klasického GTI (nechápu co to bylo za dementa, že předělává limitovanou edici na bežnej model, ale budiž). No a v listopadu 2011 sem se stal novým majitelem. Na autě sem zatím neudělal vůbec nic (kromě vyndání baterky před zimou :-D ) jednak z důvodu počasí....a jednak z důvodu rekonstrukce bytu (nějak se to sešlo). Zatim shánim díly, při čemž doufám, že mi pomůžou i místní klubáci ;-).

Závady na autě - zatím:
sjetá spojka (bohužel sem nevyzkoušel ani jakej to má řádnej zátah, ale neva, motor půjde stejně komplet na udělání)
shnilý brejle za světlama - tady bych vás rád požádal - kdo budete mít zdravý origo plechy (GTI nebo diesel - sou tušim stejný) prosím dejte vědět -nejlépe komplet uříznutej předek - rozboduju si to sám ;-)
zadní náprava KO - v sobotu si jedu pro jinou - Fox34 :-)
pak nějaký ty karviny jako popraskaný plasty, vylágrovaný kolejničky sedadel, zadní plano domácí, ale strašné, výroby, popraskaný švy v sedačkách, hlava řadičky bůhví z čeho apod.
jinak vypadá relativně zachovale - udivíme až začnu rozebírat

A co chystám???
No tak vzhledem k tomu, že nemam v plánu se s nim loučit, mam čim jezdit a mam to mít kde ustájený, tak komplení renovaci - celolak - konečně bílááááá :-D, komplet motor, podvozek - vyhraju si s barvičkama :-), interiér nechám GTI - tzn. červenej koberec - mam černý plasty - taky konečně (vždycky sem měl šedý :-) ) + přibydou červený pásy, přečalounění sedaček a spoustu dalších blbinek :-)....žáááádnej tuning se nekonááá :-).....takže 205kám zdar.......ovšem než vám ho představim na srazu, to si ještě počkáme :-)
Přílohy
C20943780_1.jpg
C20943780_2.jpg
C20943780_3.jpg
C20943780_4.jpg
C20943780_5.jpg
C20943780_6.jpg
C20943780_7.jpg
C20943780_8.jpg
Odpovědět