Divnej hukot
Divnej hukot
Mám dotaz když jedu z kopce se zařazenou rychlosti bez plynu a mírně do zatačky tak mi vpravo v předu něco přerušovaně bzučí když jedu rovně tak nic :? Nemůže to bejt právě těma poloosama ty mam včudu už tak rok mi klepou 

Re: Divnej hukot
Jasně že může!Může to bejt i ložisko,ale poloosy sou pravděpodobnějšíPavel píše:Mám dotaz když jedu z kopce se zařazenou rychlosti bez plynu a mírně do zatačky tak mi vpravo v předu něco přerušovaně bzučí když jedu rovně tak nic :? Nemůže to bejt právě těma poloosama ty mam včudu už tak rok mi klepou
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Crack píše:Jasně že může!Může to bejt i ložisko,ale poloosy sou pravděpodobnějšíPavel píše:Mám dotaz když jedu z kopce se zařazenou rychlosti bez plynu a mírně do zatačky tak mi vpravo v předu něco přerušovaně bzučí když jedu rovně tak nic :? Nemůže to bejt právě těma poloosama ty mam včudu už tak rok mi klepou

tak může,mě to dělalo něco podobnýho,když sem couval,tak sem sundal poloosy promazal vazelinou nasadil zpět a bylo to okVadim píše:Crack píše:Jasně že může!Může to bejt i ložisko,ale poloosy sou pravděpodobnějšíPavel píše:Mám dotaz když jedu z kopce se zařazenou rychlosti bez plynu a mírně do zatačky tak mi vpravo v předu něco přerušovaně bzučí když jedu rovně tak nic :? Nemůže to bejt právě těma poloosama ty mam včudu už tak rok mi klepouMám stejný problém a nejsou to ložiska. Ty jsem vyměnil a zvuk jako když vzorek pneu jde přes plech zůstal. Poloosy mám O.K. Nemůže se zvuk přenášet z diferáku?
Citroen Saxo VTS 16V 2001
Mě to dělala poloosa, ale nejvíce to klepalo když jsem podřadil, dal to do rejdu a přidal aby mělo auto pořádnej zátah, z kopce mi to dělalo jenom občas.
- shorty_20
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Michal
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
jo ja jsem to mel to samy uz kdyz jsem to koupil a vymenil poloosy u tehle starej (muj r.v.85)pežotu odchazej ale setrete je a nehrabte na asfaltu :lol: