Tak jsem si koupil GTi

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Zamčeno
l-engine

Tak jsem si koupil GTi

Příspěvek od l-engine »

Tak jsem si koupil taky koupil Pažouta :twisted: Je to GTi rok 1989 katalizator 122k, červeny :D Mam ho tri dny a uzivam si jeho vlastnosti, i kdyz me dnes vyskolil: Trosku me prekvapil v jedne zatacce, kde mi, jak je na GTi zvykem, hodne rychle ustrelila zaď a už jsem se točil. :) Aspoň vím, že ješte nic neumim :roll:
V sobotu probehne radne umyti a nalesteni a fotografovani, prozatim sem davam fotku delanou na rychlo za šera:

Obrázek
Obrázek

Po technické stránce je na tom super, vetsina novych podvozkovych dilu, karoserie neni vubec zrezla, na motoru delano GO pred cca 5000. Dosud servisoval muj znamy, takze vim o aute vse.
:wink:
Problémy:
Spise mušky. Zámek u řidiče se nekdy nechce odemknout, musim s nim nekdy dlouho "kvedlovat" a kdyz uz ho otevru nekdy zacne jenom vrceni a ostatni dvere se neotevrou jako by motorek na to nemel silu. Predchozi majitel rikal ze chce hodne mazat, ale ze co tri dny? No dale mi chybi ten "koš" na rezervu, takze ji nosim v kufru:( Budu to muset nejak poresit. Dale stahovani okna spolujezdce: od ridice jej otevru ale uz nezavru, musim ovladanim u ridice. No chce se na to podivat. Kdyby jste nekdo meli nejake tipy, sem s nimi. Díky moc 8)
Milhaus
Club admin
Club admin
Rok narození: 1984
Skutečné jméno: Milan
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak jsem si koupil GTi

Příspěvek od Milhaus »

________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Zamčeno