Předběžně se zeptám jestli by někdo měl zájem o motor 88kW?
Dle bývalého majitele je cca 30 000 po GO (nějaké německé faktury mám, ale zatím jsem to neprošel co všechno bylo děláno - podle zájmu doplním)
K jednání je jak celý motor, tak věci kolem něj (převodovka, alternátor, startér, svody apod) prostě komplet motorový prostor.
Cena by byla k jednání, ale vzhledem ke stavu ho určitě nenechám za cenu šrotu. Zatím nemám cenovou představu, ale vím za kolik se zhruba prodávají takže to nechám na dohodě.
Předběžně je to proto, že po dohodě je možné motor vyzkoušet (diagnostika nic nehlásí, klidný chod a otáčky naprosto OK). Vzhledem k tomu, že auto není na značkách, tak nebude možné ho projet.
Aktuální to bude v průběhu jara.
Vhodné pro někoho, kdo má motor po smrti nebo před a nechce investovat do kompletní GO.
Předběžně motor GTI 88kW
Re: Předběžně motor GTI 88kW
si my nasadil brouka do hlavy a motorová elektrika je k tomu taky?
S elektrikou je to tak. Pokud se mi podaří sehnat závodní PTS jednotku (jakože jí mám rozjednanou, ale teď mi ten člověk už nějakej čas nereaguje) tak tu elektriku bude chtít kamarád. Pokud ta jednotka nebude, je možný i včetně elektriky. Sice mi o ní už několik lidí psalo, ale samozřejmě pokud budeš chtít motor celej komplet tak je možný i s elektrikou.
Tak nakonec to vypadá, že závodní jednotka bude, takže motor bude bez elektriky. Během týdne ještě upřesním.
O ceně jsem zatím moc nepřemýšlel a záleží co všechno by jsi chtěl jestli naprosto komplet nebo třeba jen holý motor bez příslušenství (altík startér apod) Ale něco navrhni a uvidíme. Já kdyžtak přes víkend proberu ty faktury a vyberu jenom to co je od motoru a dám to sem aby jsi viděl co je měněný.