Vomec píše:volant jsi sundával z pohodlnosti? budíky jdou totiž vyndat i s nasazeným volantem :)
Ač jsem ho dal co nejníže, tak jsem budíky přes ten volant dostatečně nevysunul, abych je mohl úplně vyndat . Dokonce ani přes držák páček u volantu nešly, chybělo tam tak půl centimetru.
Jak jsi je tahal ven ty?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
přesně jak jsi psal... odělal jsem plast na volantu, rámeček kolem budíků, odšrouboval budíky a pravou stranou přes páčku ven... musíš je dát trochu našikmo když jsem kupoval nový budíky, tak jsem si to užil dvakrát... poprvé proto abych zjistil, že polovina žárovek je prasklá, takže pak bylo druhý kolo se žárovkama :D
▶Peugeot 306 1.9D 50kW - současný lev ▶EX: Peugeot 309 GL 1.4 47kW - už je v automobilovém nebi... sloužil dobře ▶309 1.4GL (carb) vs. 205 1.8TD
Ackoli jsem se zaprisahl, ze na Megana sahat nebudu a vse sverim servisu, dnes jsem to porusil.
Po zime mi nejde klima, ani kompresor se nesepne. V servisu jsem nechal doplnit chladivo (byla tam polovina naplne, ted je full) a kdyz se kompresor nerozbehl ani pote, nechal jsem udelat diagnostiku - u klimy vse OK.
Nechci platit horentni sumy za servis, a tak jsem se nakonec odhodlal a pustil jsem se do toho sam... vysledek je takovy, ze vse je OK a funguje, jedine co, tak odesla elektromagneticka spojka na kompresoru.
Auti je zatim v garazi, jeho funkci velmi rad zastoupi Pug , spojku sezenu, vymenim a snad to bude ok...
Ale nasere to u skoro noveho auta.
Přílohy
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Je to RENAULT Mitjo.
Co by jsi mohl čekat od auta s pi*ou ve znaku.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Nevim jak presne vsechny rencky ale je to pekne dementni abych pro vymenu zarovky musel jezdit do servisu :D Nebo abych si musel lamat ruku spoza kola abych to vymenil
Mildo to je pravda, třeba takový ford je tomu velice podobný.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991-zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka.
Peugeot 205 cabrio Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009 Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem. 13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč. Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Například BMW (v tomto případě 330i E90) má téměř stejný problém jako Mitjův rencek... Takže nejenom "žabožrouti", "auta s p**ou" a jiné mají tenhle problém...
_____________________________________ každý velký býk byl jednou tele