registrace motorového vozidla
-
- Uživatel
registrace motorového vozidla
Ahoj kluci potřeboval bych poradit ohledně registrace, povinného ručení a pokuty s tím související. koupil jsem před rokem 2 auta, jedno bylo klasicky přihlášené na značkách, pán ho odhlásil a já ho přihlásil na známého který má ztp abych neplatil ekodan a rovnou se to dalo do depozitu a poté na sebe, stále to mám v depu. První otázka zní: nevím zda ten původní majitel ale platil povinné ručení a mám strach až to jednou vindám z depa a zaplatím ručení já aby my za toho pána pokud on neplatil nepřišla pokuta. A druhá otázka je obdobná s tím rozdílem že druhé vozidlo které jsem koupil bylo několik let v mezi odhlášce a já ho stejným způsobem přes ztp a depozit přepsal na sebe. hrozí mi nějaká pokuta? nebo to jde za původním majitelem???děkuji za jakékoli info nebo alespon poradte kde a co mám hledat........
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: registrace motorového vozidla
tohle všechno jde za tim, kdo v danym období, kdy se neplatilo měl to auto na sebe napsaný
-
- Uživatel
- Skutečné jméno: Lukas
- tel.:: 0
U prvního auto si v pohodě to by platil on, ale to druhý kde si auto měl jen v mezikolonce (on to na tebe odhlásil ale ty sis to na sebe nepřihlásil) jestli to dobře chápu tak tam to platíš ty, protože si to auto už vlastnil a neplatil povinný.
BMW E36 Saloon 2.0 ex
Peugeot 205 1.1 3.dvířko
Peugeot 205 1.1 3.dvířko
-
- Uživatel
- Skutečné jméno: Lukas
- tel.:: 0
Tak jinak já to blbě přečetl
neplatíš ani u jednoho, platit musíš od od doby kdy si auto koupil. Jestli on před tebou neplatil ti nemusí vůbec vadit.

BMW E36 Saloon 2.0 ex
Peugeot 205 1.1 3.dvířko
Peugeot 205 1.1 3.dvířko