registrace motorového vozidla

Odpovědět
panter-josef
Uživatel
Uživatel

registrace motorového vozidla

Příspěvek od panter-josef »

Ahoj kluci potřeboval bych poradit ohledně registrace, povinného ručení a pokuty s tím související. koupil jsem před rokem 2 auta, jedno bylo klasicky přihlášené na značkách, pán ho odhlásil a já ho přihlásil na známého který má ztp abych neplatil ekodan a rovnou se to dalo do depozitu a poté na sebe, stále to mám v depu. První otázka zní: nevím zda ten původní majitel ale platil povinné ručení a mám strach až to jednou vindám z depa a zaplatím ručení já aby my za toho pána pokud on neplatil nepřišla pokuta. A druhá otázka je obdobná s tím rozdílem že druhé vozidlo které jsem koupil bylo několik let v mezi odhlášce a já ho stejným způsobem přes ztp a depozit přepsal na sebe. hrozí mi nějaká pokuta? nebo to jde za původním majitelem???děkuji za jakékoli info nebo alespon poradte kde a co mám hledat........
draken
Club admin
Club admin
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 732440821

Re: registrace motorového vozidla

Příspěvek od draken »

tohle všechno jde za tim, kdo v danym období, kdy se neplatilo měl to auto na sebe napsaný
lucky
Uživatel
Uživatel
Skutečné jméno: Lukas
tel.:: 0

Příspěvek od lucky »

U prvního auto si v pohodě to by platil on, ale to druhý kde si auto měl jen v mezikolonce (on to na tebe odhlásil ale ty sis to na sebe nepřihlásil) jestli to dobře chápu tak tam to platíš ty, protože si to auto už vlastnil a neplatil povinný.
BMW E36 Saloon 2.0 ex
Peugeot 205 1.1 3.dvířko
lucky
Uživatel
Uživatel
Skutečné jméno: Lukas
tel.:: 0

Příspěvek od lucky »

Tak jinak já to blbě přečetl :fran: :fran: neplatíš ani u jednoho, platit musíš od od doby kdy si auto koupil. Jestli on před tebou neplatil ti nemusí vůbec vadit.
BMW E36 Saloon 2.0 ex
Peugeot 205 1.1 3.dvířko
Odpovědět