Ku kvalite fotiek iba tolkoto: Je to fotene mobilom, podvecer...takze asi tak.Zdenek píše:Nevypadá to zrovna kvalitně opískované... možná špatné foto.
Ovšem zásadní chyba je to lakování druhý den! Měl bys to po opískování do 4h ošetřit, minimálně umastit. V tuhle chvíli už tam máš povrchovou korozi, která Ti dříve nebo později začne způsobovat loupání komaxitu.
Na 99,5% je to opieskovane velmi dobre. Su tam ale aj tak miesta s ktorymi sa mohli vyhrat viac.
Kazdopadne, povrch kovu je v lepsom stave ako som cakal.
K tej povrchovej korozii....opieskovane to bolo v sobotu, ja som to mohol vyzdvihnut az vcera...takze povrchova korozia je tam uz par dni. Neverim tomu, ze par dnova povrchova korozia by dokazala sposobit odlupovanie praskovej farby, ale OK.
Pred samotnym pieskovanim to asi aj tak este prebrusim a poriadne ponatieram odstranovacom hrdze.
Apropo....bezne sa tie napravy renovuju iba osmirglovanim a nastriekanim zakladnej a vrchnej farby sprejom.
Kedze davam na napravu maznice, vymienam vsetky loziska a tesnenia, bolo robene pieskovanie a bude robena kompletna povrchova uprava napravy tak prezije aj samotne auto...a hoci neverim, ze sa ta farba bude olupovat, za par rokov to uz bude aj tak jedno.
P.S.: Este sa pohravam s myslienkou, dat ju galvanicky pozinkovat a az potom farbu....ale to sa este uvidi.