tisicihran na hnací tyči-motor-převodovka
tisicihran na hnací tyči-motor-převodovka
Ahoj,mám problém "Peugeot 205 1.2 rv.85 monoblok" .Odešel mi spojovací čelen převodovky a motoru (hnací tyče)..
"Tento váleček se nachází, jak rozebereš kryt z levé strany motoru (když stojíš před autem, tak to je z pravé) pod ním "na něm" jsou pod sebou 3ložiska...a na každém ložisku něco(na horním osa náhonu, uprostřed ložisko a dole taktéž tyč náhonu). Když toto celé vysuneš z motoru, tak na konci té spodní tyče je nasunutý kovovej váleček o délce cca 5cm z vnitřním tisícihranem. Tak samo na té tyči je tisícihran "vnější" a váleček jde s této tyče jednoduše sklepnout.
Nevíte kde ho sehnat?Nebo nemáte ho někdo doma? Přinejhoršm si ho nechám vyrobit..ale je to až poslední možnost...Jo a nevíte kdo by takový malý tisícihran dokázal vyrobit? Známý mě poslal k šípku, že na to nemá stroje....:-(
"Tento váleček se nachází, jak rozebereš kryt z levé strany motoru (když stojíš před autem, tak to je z pravé) pod ním "na něm" jsou pod sebou 3ložiska...a na každém ložisku něco(na horním osa náhonu, uprostřed ložisko a dole taktéž tyč náhonu). Když toto celé vysuneš z motoru, tak na konci té spodní tyče je nasunutý kovovej váleček o délce cca 5cm z vnitřním tisícihranem. Tak samo na té tyči je tisícihran "vnější" a váleček jde s této tyče jednoduše sklepnout.
Nevíte kde ho sehnat?Nebo nemáte ho někdo doma? Přinejhoršm si ho nechám vyrobit..ale je to až poslední možnost...Jo a nevíte kdo by takový malý tisícihran dokázal vyrobit? Známý mě poslal k šípku, že na to nemá stroje....:-(
Naposledy upravil(a) Cvrček dne 31 kvě 2012 15:22, celkem upraveno 1 x.
- ZdenekPaul
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Z. Paul
Re: tisicihran na hnací tyči-motor-převodovka
Udělej mi fotku, možná to mam.
Peugeot 205 1.9 Diesel -> 1.8 Diesel
EX:
Peugeot 205 1.4 - byl na díly, posloužil mnoha lidem a může být na sebe pyšný
EX:
Peugeot 205 1.4 - byl na díly, posloužil mnoha lidem a může být na sebe pyšný
Pošlu to večer.Nemám u sebe čtečku...
Cvrček píše:Ahoj,mám problém "P205 1.2 rv.85 monoblok" . Odešel mi spojovací čelen převodovky a motoru(hnací tyče) Takový cca 5cm dlouhý váleček s vnitřním tisícihranem. Nevíte kde ho sehnat?Nebo nemáte ho někdo doma? Přinejhoršm si ho nechám vyrobit..ale je to až poslední možnost.
ZdenekPaul píše:Udělej mi fotku, možná to mam.
Cvrček" píše:No tak ti asi fotky nepošlu teda né hnedka,ale mám rozměry.To by mohlo stačit a to x je výška toho zubu cca
http://rfcvrcek.rajce.idnes.cz/Document ... ihran.jpgCvrček píše:ZdenekPaul píše:Udělej mi fotku, možná to mam.Cvrček" píše:No tak ti asi fotky nepošlu teda né hnedka,ale mám rozměry.To by mohlo stačit a to x je výška toho zubu cca
Nějaké návrhy nápady?Pls...
Známýmu se aspoň dva tyhle motory válí ve stodole, bydlí kousek od Jindřichova Hradce, ale dost pochybuju, že se mu to bude chtít rozebírat a něco posílat, spíš že by ses s ním dohod a vzal si to celý, než skončí ve šrotu. Jestli hceš, dám ti do SZ telefon na něj.
Dobrá,tak alespoň tak. Pošli mi to číslo třeba na email,já se s ním domluvím...díkyF.I.K píše:Známýmu se aspoň dva tyhle motory válí ve stodole, bydlí kousek od Jindřichova Hradce, ale dost pochybuju, že se mu to bude chtít rozebírat a něco posílat, spíš že by ses s ním dohod a vzal si to celý, než skončí ve šrotu. Jestli hceš, dám ti do SZ telefon na něj.
Máš to tam.