Baterka???

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
Luke20
Nováček
Nováček

Baterka???

Příspěvek od Luke20 »

Dobrý den..chtěl bych se zeptat ohledně vozu Peugeot 406 2.0 16V 2000.

Je to pár dní zpět co mě auto nechce naskočit..prvních pár pokusů motor točil ale pak už jen cvakal startér.
Zkusil jsem dobýt baterku..auto pak na potřetí chytlo,ale kolísali otáčky a bylo moc hlučné.Na třetí start už vše OK.
Bral jsem to za špatnou baterii,přes noc dobyl,ale ráno mě při první poloze otočení klíčku nenaskočilo nic a na displayi že tam není benzín,ale je tam půlka.
Dnes i když bylo auto přes noc zamčeno a vypnuto,jsem došel a svítil reostat tachometru a display klimatizace.Když jsem auto odemčel zhaslo to.
Ted na druhé poloze otočení klíčem svítí airbag,mazání a pás.Nehrálo rádio čas a datum je vynulován..neukazuje počet KM.
Světla svítí blinkry taky..jen nevydávají při tom klapot.
Pak jsem zkusil rožnout světla..ty fungovaly a osvětlení tachometru se spustilo až po vypnutí světel,a nechtělo to zhasnout zhaslo to si po minutě.
Pak jsem auto zamčel,klapl centrál ale dveře se nezamčeli.Na druhý pokus už ano..pak tam naskočil nápis že se to přeplo do Ekonomického režimu.
Ale přijde mě divný že by špatná neb slabá baterie..dokázala doblbnout celou el.v autě.
Tak jestli máte někdo podobnou zkušenost nebo víte co by to mohlo být,byl bych rád za radu díky moc.
Momentálně motor točí ale asi 3s...a tím to končí.
Jinak rádio a ty kontrolky přestali svítit až po té co to obtížně nastartovalo.
Vůbec nevím co by to mohlo být.A ještě bych dodal osvětlení desky a display klimatizace se spustil i při odemčení zase naopak dveří...přes klíč.
Odpovědět