Prodám 205 cabrio

Odpovědět
huncak
Nováček
Nováček

Prodám 205 cabrio

Příspěvek od huncak »

Prodám 205 CJ kabrio r.v 91.motor 1.1 .Auto je kromě motoru přestavěno na CTI.komplet interier včetně kompletní elektro instalace.okna v elektrice,centrál,el.střecha,budíky,palubka.náprava zadní komplet z CTI,na předku tlumiče s pružinama z CTI.kasle je zachovalá,barva bílá,nová spojka,rozvody,zapalovací kabely,svíčky,lambda sonda,baterie,filtry,pravá poloosa.jede pěkně.střecha je pěkná včetně okna. fotky nemám a nejsem kamarád s digitálním fotákem,takže je jedině možná osobní prohlídka.auto je nevyužité a budu se stěhovat a už na něj nebudu mít místo pod střechou.cena 10000kč.auto je na origo 14 a dám k tomu zimní ůplně nové 13 na discích z Garrose.eko nezaplaceno,má to euro 1 ale neni to napsané v TP.k vidění kousek od Slaného.tel 732221821
losjarynos
ostuda
ostuda
tel.:: 604665857

Re: Prodám 205 cabrio

Příspěvek od losjarynos »

proc to prodavas?
huncak
Nováček
Nováček

Re: Prodám 205 cabrio

Příspěvek od huncak »

protože jsem to před lety koupil manželce,jenže ta s tím vůbec nejezdí.za lonský rok jsme ujeli asi 20km,na sraz kabrioletů do kralovic.další věc je že se pravdepodobně budeme stěhovat a nebudu na to už mít místo.prodávám i karavan.nechám si jenom dvě staré škodovky.ale i tak budeme mít tech aut moc.mám ješte Wv Caravelle,Bmw a ještě má moje žena služební,i to už bude problém někam umístit.celou tu přestavbu jsem dělal já,koupil jsem celé ctíčko bez motoru a rozebral jsem obě a komplet přeskládal,všechno je jako z fabriky,nikde jsem nic neupravoval.
Odpovědět