PLS HELP:nechce nastartovat
- p!nk p!ggy
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
PLS HELP:nechce nastartovat
zdravim..mam delikatni problem:(..v nedeli rano jsem jel do prace..pres noc byla velka zima,ale piskutek mi nastartoval bez problemu..popojel jsem parset metru ale auto jakoby prestalo reagovat na plyn a chciplo..to se mi obcas stavalo prave kdyz byla zima tak ze to treba hur chytalo nebo tak..vzdycky jsem jen nastartoval trosku s plynem chvilku pockal nez se to zahralo a bylo to v pohode..
ovsem ted,kdyz jsem zkusil nastartovat znova tak mi auto nechytlo..zkusil jsem to podruhy a jen to jakoby tak zavzdychalo a prestalo se to tocit..zkusil jsem znova,dvakrat to jakoby povzdychlo a chciplo..rikal jsem si ze je to baterkou..ale to byla volovina..1)auto mi chytlo,2)druhy den jsem ji nabijel a auto mi DAL dela to samy..premyslel jsem ze by to mohlo byt starterem ale to je taky volovina pac starter se tocit chce..tak jsem premyslel ze by to mohlo byt naftou..ale nafta tam jeste byla a kdyz jsem zkousel pumpicku jestli se to treba nezavzdusnilo pac jsem stal cumakem nahoru a nafta tam sice byla ale ne moc tak to taky nepomohlo..
nevite nekdo co by s tim mohlo byt??:( je to docela nutny aby to bylo v pohode..diky moc..
ovsem ted,kdyz jsem zkusil nastartovat znova tak mi auto nechytlo..zkusil jsem to podruhy a jen to jakoby tak zavzdychalo a prestalo se to tocit..zkusil jsem znova,dvakrat to jakoby povzdychlo a chciplo..rikal jsem si ze je to baterkou..ale to byla volovina..1)auto mi chytlo,2)druhy den jsem ji nabijel a auto mi DAL dela to samy..premyslel jsem ze by to mohlo byt starterem ale to je taky volovina pac starter se tocit chce..tak jsem premyslel ze by to mohlo byt naftou..ale nafta tam jeste byla a kdyz jsem zkousel pumpicku jestli se to treba nezavzdusnilo pac jsem stal cumakem nahoru a nafta tam sice byla ale ne moc tak to taky nepomohlo..
nevite nekdo co by s tim mohlo byt??:( je to docela nutny aby to bylo v pohode..diky moc..
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
Opel Astra F
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu

- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
Re: PLS HELP:nechce nastartovat
na 90% zhavící svíčky ... tuto zimu jsem to mel taky ... jedno rano jsem nastartoval na potřetí ... a další rano už vubec ... nepomohlo ani krmení startovacíma kabelama ... nechal jsem na auto pres den svitit slunko .. nabil jsem baterku .. pres kabely sem to pak odpoledne nakopl .. dojel jsem ke znamymu automechanikovy ... zmeřili jsme žhaviče ... a 2 byly v háji. ... daly se nový a startuje to jak šlak :)
- Linkisek
- 205club je můj domov

- tel.:: 0
Palivový filtr ... čištění po 10 000 km ... výměna po 20 000 kmp!nk p!ggy píše:...popojel jsem parset metru ale auto jakoby prestalo reagovat na plyn a chciplo...
Peugeot 205 1.4 55 kw 1998 Sport na prodej
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
Peugeot 205 1.8 44 kw 1998 Black Magic Pearl
- p!nk p!ggy
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
jo tak svickama nevim jestli by to mohlo byt..jak to zjistim??
jinak palivovym filtrem by to tak mohlo byt..je to ZHRUBA tak 10tisic km co mi tam davali novy..jsem v autech antitalent takze prosim vas jak ho vyndam a vycistim??nebo s tim musim do servisu??diky moc..
jinak palivovym filtrem by to tak mohlo byt..je to ZHRUBA tak 10tisic km co mi tam davali novy..jsem v autech antitalent takze prosim vas jak ho vyndam a vycistim??nebo s tim musim do servisu??diky moc..
Opel Astra F
Opel Astra F
- WoMec

nepletes si to s benzinem ??? tohle je nafta .. na zhavičích nemas co cistit :) ... bud jsou dobry nebo spatny .. neni zadny mezi :DHasis píše:odsrubovat, rozebrat, vycistit, dat spatky
- Hasis

- Kontaktovat uživatele:
nejspis jo, s naftou nemam zadne skusenosti, tak sem napsal aspon ty co mam s benzinem 
VTS powa
- WoMec

odpoj od kabely a zmeř odpor .. pokud nameřiš nejakou hodnotu (navim přesně kolik) tak by mel byt vpořádku ... pokud nenaměríš nic tzn. nekonečně velký odpor (je přerušený) tak je špatný. V žádnem připadě bys nemel naměřit 0 ...teda aspon myslimp!nk p!ggy píše:jo tak svickama nevim jestli by to mohlo byt..jak to zjistim??
- p!nk p!ggy
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
ok tak ty svicky zkusim..a ten filtr vycistim jak??kde ho najdu??jak rikam jsem na auta antitalent..tak abych aspon zjistil kde to je..diky moc
Opel Astra F
Opel Astra F
- Hasis

- Kontaktovat uživatele:
jo ktomu filtru: tatka ma taky dodavku(diesela) a jak sme ho odvazeli, tak nejak divne jel, tak rozebral palivovy filtr, vycistil, vylel vodu nebo co tam bylo a po par km se auto spamatovalo.
VTS powa
- WoMec

ted z hlavy ti to asi nereknu ale urcite hledej u motoru .. jdi po palivovém vedení a urcite ho najdes. ... ;)p!nk p!ggy píše:ok tak ty svicky zkusim..a ten filtr vycistim jak??kde ho najdu??jak rikam jsem na auta antitalent..tak abych aspon zjistil kde to je..diky moc
-
Tom
- Aktivní uživatel

- Skutečné jméno: Tom
- tel.:: 777581056
- Kontaktovat uživatele:
http://bricofoy.free.fr/voiture/embraya ... c08600.jpg
Na téhle fotce je vidět, je to ten váleček vlevo nahoře, těsně vedle nádobky na chladící kapalinu. Má na sobě takovej černej klobouček-pumpičku
Na téhle fotce je vidět, je to ten váleček vlevo nahoře, těsně vedle nádobky na chladící kapalinu. Má na sobě takovej černej klobouček-pumpičku
Prodej ND 205, 309, 405, 406 + hromada dalších na jiná auta 1985 - 1995, stačí se jen ozvat
Ekologická likvidace
Odtah automobilů do 2t
Ekologická likvidace
Odtah automobilů do 2t
- hugo boss
- V.I.P

- Rok narození: 1985
- Kontaktovat uživatele:
svíčky to nebudou, to by si nenastartoval , a ty píšeš že si nastartoval a kousek ujel, tak tohle můžeš nechat být
jinak nevím nevím jak by jste rozebíraly a čistily vložku paliva.... VYMĚNIT!!!
jinak nevím nevím jak by jste rozebíraly a čistily vložku paliva.... VYMĚNIT!!!
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- WoMec

ale nastartoval :) ... vem si za mas 1 ze 4 žhavících svíček špatnou. Otočíš kličkem, 3 svíčky nažhaví ta posledni ne. Zacnes startovat a motor ti zacne chytat na 3 valce ... pokud není moc promrzlý tak se jakštakš rozběhne a za chvilku naskočí i 4 valec. Vzpomen si jak pracuje vznětový motor - palivo se zapalí vysokou teplotou která ti naskočí vlivem velkýcho tlaku ve válci. Takže teoreticky je možný ze např v létě bys nastartoval i bez žhavení. Ale když máš promrzlý auto tak to žhavení je hold potřeba... :) Ja bych vsadil na to že to jsou ty svíčkyhugo boss píše:svíčky to nebudou, to by si nenastartoval
- hugo boss
- V.I.P

- Rok narození: 1985
- Kontaktovat uživatele:
díky za poučení jak funguje dieselový motor, ale v tomhle doopravdy poučovat nepotřebuji, opakuji si to každý den v práci...WoMec píše:ale nastartoval :) ... vem si za mas 1 ze 4 žhavících svíček špatnou. Otočíš kličkem, 3 svíčky nažhaví ta posledni ne. Zacnes startovat a motor ti zacne chytat na 3 valce ... pokud není moc promrzlý tak se jakštakš rozběhne a za chvilku naskočí i 4 valec. Vzpomen si jak pracuje vznětový motor - palivo se zapalí vysokou teplotou která ti naskočí vlivem velkýcho tlaku ve válci. Takže teoreticky je možný ze např v létě bys nastartoval i bez žhavení. Ale když máš promrzlý auto tak to žhavení je hold potřeba... :) Ja bych vsadil na to že to jsou ty svíčkyhugo boss píše:svíčky to nebudou, to by si nenastartoval![]()
Jen si pořádně přečti co píše... Nastartoval jsem a po pár metrech mi to zdechlo...
Tak co? myslíš že to bude svíčkama??? asi ne vid...
www.peugeotdilykocbere.cz