vykon a typ motoru
vykon a typ motoru
potreboval bych zjistit, co mam za motor, mel jsem za to, ze mam tu vykonnejsi verzi a ta by mela mit 2 ventilatory na chladici, ale zjistil jsem, ze mam jen jeden a misto druheho je chladic oleje, nevite nahodou kolik ma KW?:-) mimochodem, nevite kde najdu na motoru vyrazeny typ? diky za odpovedi
Re: vykon a typ motoru
co ja vim tak marda mel 88kw verzi
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- weslo
- 205 its my life
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Peter
- Kontaktovat uživatele:
na bloku su prinitovane dva stitky... na jednom z nich je napr. DKZ, DFZ ... neviem presne
alebo jednoducho pozri do technicaku :lol: vo vin cisle je aj typ motora.
http://www.205gti.com/main_uk.htm
alebo jednoducho pozri do technicaku :lol: vo vin cisle je aj typ motora.
http://www.205gti.com/main_uk.htm
Peugeot 205 1.9 GTi 88kW
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
Peugeot 406 coupe 2.2HDi
ex - Peugeot 205 "STDT"
ex - Peugeot 106 S16
ex - Peugeot 205 GRD
ex - MB Vito
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Máš motor 88Kw tedy nemáš ten nejsilnější,vůbec bych se z vlastní zkušeností neřídil podle toho jestli máš dvě nebo jednu vrtulku,Peugeoty mi vždycky vyrazí dech když na to něco člověk schání,jsou to všechno "bastly",všechno pasuje ze všeho a pak člověk objednává jednu věc třikrát protože na jeho autě podle katalogu má být něco ale nakonec se zjistí že tam je něco úplně jiného
neboj neni to jen na krysotech (:
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak, specialita, nekdy to vypada, ze v tovarne tam dali to, co bylo prave po ruce, ale je to dane tim, ze era 205 je dlouha a auta ( a samozrejme dily, prislusentvi ) se vyrabeli v nekolika zavodech nejen ve Francii, ale i Beneluxu a kdo vi kde jeste ..... no proste nekdy se clovek nestaci divit, ale co je dulezite, ze to tam pasuje
no zas az tak bych tomu vinu neveril, mel jsem taky auto na kterem byla 1,3, ale v papirech byla 1,2 a na motoru narazene taky cislo te 1,2, takze podle vinu se moc neridim:-) jinak diky moc docela jste mi pomohli
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Hanz:já vím že to není jen na Peugeotech ale Peugeot je unikát a vždycky mi vyrazí dech,přesně jak psal maRas co bylo zrovna na skladě to se namontovalo a pohoda :lol:.Jinak Match_O nejsilnější verzi motoru si uděláš velice snadno ale to asi víš
Prozrad. Nevim jak to presne myslis.TomGTI píše:Hanz:já vím že to není jen na Peugeotech ale Peugeot je unikát a vždycky mi vyrazí dech,přesně jak psal maRas co bylo zrovna na skladě to se namontovalo a pohoda :lol:.Jinak Match_O nejsilnější verzi motoru si uděláš velice snadno ale to asi víš
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
1.vyndat katalizátor
2.verze "amatér" dostat se na požadovaný kompresní poměr např.ubráním z hlavy
verze "profi" nahrazením pístů z verze 88Kw písty z verze 94Kw
3.tankovat N98
2.verze "amatér" dostat se na požadovaný kompresní poměr např.ubráním z hlavy
verze "profi" nahrazením pístů z verze 88Kw písty z verze 94Kw
3.tankovat N98
jo kamarade tys asi nikdy neopravoval rencky, audiny nebo hondy vid?TomGTI píše:Hanz:já vím že to není jen na Peugeotech ale Peugeot je unikát a vždycky mi vyrazí dech,přesně jak psal maRas co bylo zrovna na skladě to se namontovalo a pohoda :lol:.Jinak Match_O nejsilnější verzi motoru si uděláš velice snadno ale to asi víš
- maRas
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A vis, ze jsem rencky chvili opravoval, ale nejak jsem zrovna ty rozdily nenasel A Tom se setkava s ruznymi znackami denodenne, a samotnou 205 ma velice dobre ochmatanouHanz píše:jo kamarade tys asi nikdy neopravoval rencky, audiny nebo hondy vid?TomGTI píše:Hanz:já vím že to není jen na Peugeotech ale Peugeot je unikát a vždycky mi vyrazí dech,přesně jak psal maRas co bylo zrovna na skladě to se namontovalo a pohoda :lol:.Jinak Match_O nejsilnější verzi motoru si uděláš velice snadno ale to asi víš
nj jenze to je zas tim ze v 205 se vrta nejvic...vsadil bych se ze kdyby mel jiny auto tak by rikal to sami (: