Peugeot 205 D

Odpovědět
bufuxn
Nováček
Nováček

Peugeot 205 D

Příspěvek od bufuxn »

Zdravím nabízím svého Peugeota 205 D dle TP rok výroby 1991 a obsah 1905.
3dv.karoserie barva červená,technická platí do Března 2013,auto je dost používané a to hlavně pracovně takže je to takový pojízdný vráček pro někoho do práce,stavbu nebo lesa,karoserie má celkem koroze i když ne viditelnou,zámky na dveřích nefungují pouze zámek na kufru.
Zadní náprava má áčka a je skleslá,ruční brzda brzdí dobře.
Interiér je hoooodně použitý a nějaké kousky chybí,potenciometr na vnitřní ventilátor odešel tak byl nahrazen páčkovým vypínačem.
Přední náprava má lichoběžníkové ramena a chlazené kotouče jen řízení je dost divoké,při přidání plynu jede auto doprava a při ubrání doleva :car: celkem zážitek ale jezdím stím už pomalu rok a jde to.
Gumy dávané v Březnu všechny čtyři stejné cca.70%vzorku.
Co se týče motoru tak dle mého dost fouká přes olejovou měrku jinak funguje bez problémů.
V Březnu jsem dával,gumy,vodní pumpu,jednu brzdovou trubyčku od té doby jsem najel 52361km a to jak na naftu i různé oleje bez jakýchkoliv problémů.Spotřeba do šesti litrů ať jezdím jakkoliv.
Vůz je každodenně v provozu min. 100km denně udělám,není to žádný krasavec spíš naopak ale jezdí......
Vzhledem k řízení sním partnerka nechce jezdit a já nemám čas na opravu tak bych se ho rád zbavil za nějakou kačku kdyby měl někdo zájem.........možná i výměna,nabídněte

Foto zde:http://bufuxn.rajce.idnes.cz/Peugeot_205/
Odpovědět