Takže předem se omlouvám pokud to tady někde je, ale nenašel jsem to co hledám.
Jde mě o to jestli jde legálně provést přestavba z benzínu na naftu. Prý dřív v peugeotu dělali změny v TP uplně normálně (3dveř - 5dveř, benzín - nafta), jde mě o to jestli někdo ví zda to funguje pořád.
Druhý dotaz je jestli někdo takovou přestavbu prováděl a co všechno je kromě agregátu potřeba.
Za případný rad předem díky
Přestavba na diesel?
- kpt.Lipánek
- Uživatel
- Rok narození: 1990
- Skutečné jméno: Alex
- tel.:: 773450225
Přestavba na diesel?
red pocket rocket 205
babetta 210 chrome edition
extreme machine aprilia rally
babetta 210 chrome edition
extreme machine aprilia rally
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: Přestavba na diesel?
tak potřebuješ vastně celý druhý auto (elektrika, poloosy, nádrž, motor, převodovka) a dneska ti to už nikdo legálně nezapíše a nebo strašně zdlouhavě. lepší je si to poskládat a pak sehnat papíry z diesela a přerazit vinko
-
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
snažší je rovnou koupit diesla
205 momentálně nemam, ale až vyrostu pořídim gti s MI16
Jde to úplně v pohodě a zase tak těžké to není.
Vyjádření peugeotu stojí 2000 a jinak si všechno uděláš sám (i číslo si můžeš vyrazit sám pokud dodržíš určitá pravidla.)
Všechno se řídí katalogem náhradních dílů (ne serviceboxem) a číslo karoserie musí být stejný pro obě karoserie.
Musíš dodržet počet dveří a střešní okno pokud máš. Najdu ti odkaz na čísla karoserie, jenom se mi to teď nedaří, ale já sám jsem podle toho řešil přestavbu na GTIčku a teď se snažím sehnat diesla.
Vyjádření peugeotu stojí 2000 a jinak si všechno uděláš sám (i číslo si můžeš vyrazit sám pokud dodržíš určitá pravidla.)
Všechno se řídí katalogem náhradních dílů (ne serviceboxem) a číslo karoserie musí být stejný pro obě karoserie.
Musíš dodržet počet dveří a střešní okno pokud máš. Najdu ti odkaz na čísla karoserie, jenom se mi to teď nedaří, ale já sám jsem podle toho řešil přestavbu na GTIčku a teď se snažím sehnat diesla.
-
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1975
- Skutečné jméno: Martin
- tel.:: 732630000
Tuhle přestavbu jsem absolvoval ale už bych do toho znovu nešel, jednou jako zkušenost stačí, ale předělat to jde i když to auto dodnes není úplně tak ono, sice mám krásnou zdravou kastli ale to staré ppúvodní bylo tak jaksi lepší.