Pečlivě si prosím rozmyslete, pokud někdo budete chtít obchodovat s tímto členem.
Měl jsem s ním domluvený jednobodový vstřik z 1.4
V balíku mi přišel vstřik z 1.1 a ještě k tomu po nandání do auta s vadným potenciometrem (chyba 33)
To, že mi poslal úplně jiný mohu snadno dokázat, dle jeho inzerátu viz.
http://forum.205gti.org/viewtopic.php?f=53&t=13537
podle tohoto čísla se skutečně jedná o vstřik z 1.4 (číslo na tělese je 3 435 201 545), tak mě přišel vstřik z 1.1 (3 435 201 556).
Ostatní souhlasí, zaplombovaný potenciometr také, ale jednozčně je to jiný vstřik, než který jsem s ním měl domluvený.
Teď ze mě bude dělat debila a vytahovat 2 roky starý témata, kde jsem problémy se vstřikem řešil a bude tvrdit, že to není pravda, že poslal správně.
Tak si na něj prosím dejte pozor. Rád bych oficiální vyjádření člena Stehla1 k tomu, co tu dávám za podklady, tak prosím veřejně nikoli v SZ.
Děkuji
Pro případ, že by se inzerát smazal, přikládám fotky z inzerátu a fotku, kterou jsem pořídil po rozbalení balíku.
!!! Varování člen Stehla1 !!! neobchodovat
Re: !!! Varování člen Stehla1 !!! neobchodovat
Takze me chces rict ze v Peugeotu ojebavaji lidi tim ze jim prodaji 1.4 ale pritom je to 1.1?
Peugeot 309 1.4 55kw
Alfa romeo 145 1.7 16v
Alfa romeo 145 1.7 16v
A proč jsi smazal fotky z toho inzerátu co?
Protože mám asi pravdu viď.
Bohužel, já mám svědky, kteří mi potvrdí že mám pravdu.
Protože mám asi pravdu viď.
Bohužel, já mám svědky, kteří mi potvrdí že mám pravdu.
Jinak pro tvojí informaci, z exifu fotky se dá vyčíst, že ten tvůj vstřik byl vyfocenej 18.8., tedy den před podáním inzerátu.
Presně s tímhle jednáním jsem počítal...
Kdyby jsi alespoň přiznal chybu a nedělal debila z někoho, kdo o těch autech ví víc než kdejakej mechanik v peugeotu tak to možná i zapomenu, ale tohle fakt ne.
OK, 800 v prdeli, v životě jsem přišel o víc, ale doufám, že už nikdo nenaletí takovýmu kreténovi jako jsi ty.
Presně s tímhle jednáním jsem počítal...
Kdyby jsi alespoň přiznal chybu a nedělal debila z někoho, kdo o těch autech ví víc než kdejakej mechanik v peugeotu tak to možná i zapomenu, ale tohle fakt ne.
OK, 800 v prdeli, v životě jsem přišel o víc, ale doufám, že už nikdo nenaletí takovýmu kreténovi jako jsi ty.
- Mitja
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Ondra
- tel.:: 0
- Kontaktovat uživatele:
Poznas to i jednoduse bez cisla: dve dirky na klapce = 1,4 ; jedna dirka na klapce = 1,1 .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Peugeot 205, 1.1i (44kw), color line, '91 - na vikendy
Renault Megane II sedan, 1.4 16V (72kw), sportway, '09 - hlavni auto
Peugeot 306 sedan, 1.6i (65kw), '95 - na dojezdeni
CPI Popcorn, 50 ccm, '03 - ceka na opravu
Škoda Fabia II 1.4 TDI (59kw), '06 - prace/Misa
Poznáš to mnoha způsoby od čísla, přes průměr klapky až po číslo na trysce, tady jde spíš o to, že člen Stehla1 mi poslal úplně něco jiného než co inzeroval a na čem jsme byli domluvení.
Kdyby alespoň byl funkční, tak ho přetryskuju a držím hubu, ale když má i potenciometr vydřenej, tak je to v podstatě bezcennej šrot.
Bohužel vzhledem k počtu jeho příspěvků je tu cíleně jenom kvůli prodeji, tedy spíše podvodu tak ať si na něj všichni dají pozor a raději nic nekupují nebo by jim místo třeba volantu mohl přijít disk s tím, že je to taky kulatý a sundal to z 309 55kW.
Kdyby alespoň byl funkční, tak ho přetryskuju a držím hubu, ale když má i potenciometr vydřenej, tak je to v podstatě bezcennej šrot.
Bohužel vzhledem k počtu jeho příspěvků je tu cíleně jenom kvůli prodeji, tedy spíše podvodu tak ať si na něj všichni dají pozor a raději nic nekupují nebo by jim místo třeba volantu mohl přijít disk s tím, že je to taky kulatý a sundal to z 309 55kW.