natazeni kabelu od baterky,atd..

Vše co se týka problémů a zapojení elektriky, el. obvodů, vnitřní el. výbavy apod.
Odpovědět
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

natazeni kabelu od baterky,atd..

Příspěvek od p!nk p!ggy »

mam opet lamersky dotaz..:)
kdyz nastartuju auto,vzdycky musim znovu nastavovat radio..kdyz neni klicek otocenej,radio nefacha..jak tusim bude to tim,ze neni kabel navedenej na baterku primo..:) mohl by mi nekdo poradit,JAK to udelat,aby to fachalo??nechci rozdelavat celou palubovku pac pak bych to nedal do kupy se vsadim :D :oops:

a jeste jeden dotaz,nefunguje mi klakson..nefunguje z toho duvodu,ze tam VUBEC neni navedenej kabel..jak to mam zprovoznit?? :oops: premyslel jsem,ze bych si poridil takovy ten klakson na kola :D ale to by asi nebyl nejlepsi zpusob..

posledni vec..nefungujou mi predni ostrikovace :D docela mi to vadi..:-/ pac me nebavi na kazdy benzince zastavovat a okno myt..OPET to je kabelama..moturek funguje..zkousel jsem menit tri..vzadu mi ostrikovace fungujou..ale vepredu ne..:(..znovu se ptam,jestli by to slo udelat bez rozdelani palubovky popripadne jak..

diky moc
Peugeot 205, 1,8D, modrej smoula - prodano
Opel Astra F
vincent
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu

Re: natazeni kabelu od baterky,atd..

Příspěvek od vincent »

kdyz to ctu tak se dost bavim,ale nemyslim to zle.ten moturek na strikace zkusil si kontakt sprej,jestli je dobrej kontakt nebo ucpany hadicky
PEUGEOT 1,6 GTI MALA FRANCOUZKA PILA-minulost
Obrázek
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

p!nk p!ggy píše:mam opet lamersky dotaz..:)
kdyz nastartuju auto,vzdycky musim znovu nastavovat radio..kdyz neni klicek otocenej,radio nefacha..jak tusim bude to tim,ze neni kabel navedenej na baterku primo..:) mohl by mi nekdo poradit,JAK to udelat,aby to fachalo??nechci rozdelavat celou palubovku pac pak bych to nedal do kupy se vsadim :D :oops:
koukni sem ... http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4569&strana=1 je tady hezky vsechno popsaný a vysvětlený. A pokud chces aby ti radio hrálo i kdyz vypeš zapalovaní tak musís mít červený kabel připojený na trvalých 12V - jednoduše řečeno: cervený a oranzový kabel spojíš dohromady a přípojíš na kabel od baterky .. :)
a jeste jeden dotaz,nefunguje mi klakson..nefunguje z toho duvodu,ze tam VUBEC neni navedenej kabel..jak to mam zprovoznit?? :oops: premyslel jsem,ze bych si poridil takovy ten klakson na kola :D ale to by asi nebyl nejlepsi zpusob..
najdi si v manualu na 205ku kam ma být klakson připojenej a natahni nový kabely. Ale ješte se zkus podívat jestli ty kabely nejsou jenom upadený a nekde zamotaný nebo tak ... ;-)
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

vincent píše:kdyz to ctu tak se dost bavim,ale nemyslim to zle.ten moturek na strikace zkusil si kontakt sprej,jestli je dobrej kontakt nebo ucpany hadicky
klidne se bav ale zkusil jsem tri moturky ktery fungujou..ano kontakt jsem zkusil..jak se zda tak je nekde spatnej kabel..treba uprostred rozstrhanej ci nekde prasklej ci co ja vim..proto se ptam na kabel..klidne se bav:) autum nerozumim tak aspon nekoho pobavim :D
Opel Astra F
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

WoMec píše:
koukni sem ... http://www.najdiservis.cz/navod.htm?clid=4569&strana=1 je tady hezky vsechno popsaný a vysvětlený. A pokud chces aby ti radio hrálo i kdyz vypeš zapalovaní tak musís mít červený kabel připojený na trvalých 12V - jednoduše řečeno: cervený a oranzový kabel spojíš dohromady a přípojíš na kabel od baterky .. :)
najdi si v manualu na 205ku kam ma být klakson připojenej a natahni nový kabely. Ale ješte se zkus podívat jestli ty kabely nejsou jenom upadený a nekde zamotaný nebo tak ... ;-)
jasny ale JAK je tam mam natahnout co nejjednoduseji??:D a cerveny a oranzovy drat..co kdyz jeden z nich uz na baterku je navedenej??tak staci ten jeden spojit??:)..nebo co kdybych to navedl jen do pojistkovy skrine??anych nemusel az k baterce??a jestli to nepujde tak jak to k te baterce co nejjednoduseji natahnout??to samy s tim klaksonem..jak ho natahnout??jednoduse??nebo rposte musim rozebrat celou palubovku a..
Opel Astra F
LivingLegend
205 its my life
205 its my life
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LivingLegend »

p!nk p!ggy píše:
WoMec píše:
jasny ale JAK je tam mam natahnout co nejjednoduseji??:D a cerveny a oranzovy drat..co kdyz jeden z nich uz na baterku je navedenej??tak staci ten jeden spojit??:)..nebo co kdybych to navedl jen do pojistkovy skrine??anych nemusel az k baterce??a jestli to nepujde tak jak to k te baterce co nejjednoduseji natahnout??to samy s tim klaksonem..jak ho natahnout??jednoduse??nebo rposte musim rozebrat celou palubovku a..
co mas za radio? a mas ho pripojenej pres ISO Konektor :?:
ČERNÁ METLA HIP-HOP SMETLA!!!!!
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Příspěvek od WoMec »

k pojistkam to stači .. jenom si tam musis najit zpravny misto kam to pripojit ... obávám se ze bez demontáže, byť i malé, se to proste neobejde ... ale uklidním te ... rozebrat a slozit palubku neni nic složitýho.
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
LivingLegend
205 its my life
205 its my life
Kontaktovat uživatele:

WoMec píše:
k pojistkam to stači .. jenom si tam musis najit zpravny misto kam to pripojit ... obávám se ze bez demontáže, byť i malé, se to proste neobejde ... ale uklidním te ... rozebrat a slozit palubku neni nic složitýho.
jestli ma nejake intelignetnejsi radio tak to tam mas rovnou od vyroby .... a nemusi nikde nic uopravovat jen rozpojis cervenej kablik a pichnes ho na zlutej kterej taky predem rozpojis
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

mam Sencor SCD-3354MR ..jinak jj mam to na ISO..byl jsem linej to predelavat na ty bananky..
kazdopadne pro me je problem rozdelat tu palubovku..jelikoz a protoze chtel jsem si k sedadlu spolujezdce..tedy lepe receno pred nej jak je takovy ten kastlik tak chtel jsem si tam dat tu skrinku..jelikoz tam mam pohou tu diru..NEMOHL jsem za boha prijit jak oddelat ten jeden plast,abych tam tu sktrinku prindal tak jsem se na to radeji vys*al..chtel jsem prosoupnout radio uplne dozadu,pac mi malinko kvuli tem jednem kabluim vycuhuje..musel bych tedy uvolnit ten spodek palubovky nebo rposte celyho toho panelu..nepovedlo se mi to..
proste fakt nevim cim to je ale auta at uz je to cokoliv nejak mi to s tim nejde..asi se moc bojim ze to znicim..
Opel Astra F
LivingLegend
205 its my life
205 its my life
Kontaktovat uživatele:

p!nk p!ggy píše:mam Sencor SCD-3354MR ..jinak jj mam to na ISO..byl jsem linej to predelavat na ty bananky..
kazdopadne pro me je problem rozdelat tu palubovku..jelikoz a protoze chtel jsem si k sedadlu spolujezdce..tedy lepe receno pred nej jak je takovy ten kastlik tak chtel jsem si tam dat tu skrinku..jelikoz tam mam pohou tu diru..NEMOHL jsem za boha prijit jak oddelat ten jeden plast,abych tam tu sktrinku prindal tak jsem se na to radeji vys*al..chtel jsem prosoupnout radio uplne dozadu,pac mi malinko kvuli tem jednem kabluim vycuhuje..musel bych tedy uvolnit ten spodek palubovky nebo rposte celyho toho panelu..nepovedlo se mi to..
proste fakt nevim cim to je ale auta at uz je to cokoliv nejak mi to s tim nejde..asi se moc bojim ze to znicim..
muzes mi ten senkor nafoti z druhe strany? nez je panel? (tam jak je isac)
p!nk p!ggy
Uživatel
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

no muzu to zkusit:)
Opel Astra F
manko
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1990
Skutečné jméno: Martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od manko »

preto neuklada ze nemas pripojeny kabel na pamet radia ked das jeden kabel priamo na baterku a Cerveny zo zltym spolu cez cokolatku spojis s tim cervenym co ide od baterky tak ti to urcite pojde
Peugeot 406 2,0 HDi 80kw 380 000 km 21.03.2001 4,9L / 100km :)
Peugeot 406 2,0 HDi 66kw 195 000 km 8.11.1999 5,3L / 100km

Peugeot 405 1.8 248 00 km 74kw 1995 Sorento Green + krémový interiér :) Obrázek

čo bolo :
Peugeot 605 3.0 v6 208 000 Km 125 Kw 1992 Modrá
Peugeot 205 1.6 GTi 156 000 km 83kw 2.4.1993 Sorento Green Najkrajšie jazdy môjho života
Volkswagen Golf 3 1.4 CL Rozobraté na ND
Peugeot 205 1.9 GTi 88Kw Predané . Rozobraté na ND
Peugeot 205 1.1 44kw 143 000 Km Rv 1990 Takmer Rallye ....Predané...
Peugeot 205 1.9 GTi94Kw 1990 170 865 KM Teraz ho trápi Dypid
Peugeot 205 1.6 GTi 1986 163 000 Km :: R.I.P ::
Peugeot 405 MI16 Le Mans 210 000 Km 1989 Biela
Peugeot 405 1.6 (XU52C) 1992 101 000 Km Bez TP švajčiar... Jediný karburátor čo som mal :m:
Odpovědět