sedlibedli - No hochu sorry ale myslím že tahle kastle už má být několik zpracovaná na hřebíky... Nejsem zase takový odborník, ale přijde mi že ty vyvařuješ nějaké místo a boduješ to na totalní rez.. No má to smysl? Podle mě jen strácíš čas.. A upřímně s tebou bych do toho auta nesedl - měl bych strach prdnout si, abych se nepropadl na zem
vinorak píše:Tak doufám že koupíš pěkný gti, nebo si už moc usedlej na takovou káru?
Ještě před 1/4rokem jsem chtěl koupit Vojtovýho Gutmanna ale pak jsem řídil miatu a nebylo o čem diskutovat. Lehký auto, zadní náhon, kabriolet co dodat.
přesně tohle jsem si myslel ,přišly mrazy a nebaví mě jezdit mercedesem dveřma napřed tak jsem vytáhl pižota a ten sedí jako přibitý ,na ledu i sněhu a vzpoměl jsem si na pižot stránky ,tak si pročítám a koukám na nový přírustek
Dlavka píše:sedlibedli - No hochu sorry ale myslím že tahle kastle už má být několik zpracovaná na hřebíky... Nejsem zase takový odborník, ale přijde mi že ty vyvařuješ nějaké místo a boduješ to na totalní rez.. No má to smysl? Podle mě jen strácíš čas.. A upřímně s tebou bych do toho auta nesedl - měl bych strach prdnout si, abych se nepropadl na zem
No myslim si že až to bude hotoví tak tvoje kastle bude tiše zavidět . a zrazuj si jiné lidi ja sem pevně rozhodnutý si to auto dát do kupi
Peugeot 205 1.4 GT -) generálka, momentálně depozit Peugeot 205 1.8 D nová kastle.
Audi A4 1.9TDI 2007 novej milaček ale lasky mam pro oba dost !!