Kolo:MTB Full-FR,DH,AM
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Kolo:MTB Full-FR,DH,AM
Prodám kolo postavené na rámu Haro ExtremeX6-14".Všechny díly zánovní či nové. Rám Haro X6 tlumič Marzocchi Roco coil R po repasi. Brzdy Avid Elixir 5,doklad,záruka,nové kotouče a destičky,průměr P+Z 203mm. Vidlice SR Duro FR-20 160mm,pevná osa,upravená,krásný chod. Zapletená kola Specialized P serie,nový náboj na přední ose,pevná 20mm. Řazení Sram X-4 8rychlostí,napínák na řetěz,řetěz i kazeta nová.Přední talíř 38z Shaman racing+Rockring. Představec a řidítka Specialized Demo-31,8mm,pevná sjezdová kombinace top modelu DEMO 8. Rychlé jednání,sleva.
Tel:734717976
Cena:20 000Kč.
Tel:734717976
Cena:20 000Kč.
- Jirka205
- Nováček
- Rok narození: 1995
- Skutečné jméno: Jirka
- tel.:: 420
Re: Kolo:MTB Full-FR,DH,AM
Teď budu zlý, ale taky jsem jezdil je to sice už dost let zpátky. Ale toto kolo už takovou hodnotu nemá.
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Ogare,nevím sice co jsi jezdil a na čem ale asi jsi trošku mimo,podívej se na ceny dílů a pak si to spočítej .
- Jirka205
- Nováček
- Rok narození: 1995
- Skutečné jméno: Jirka
- tel.:: 420
Právě že vím kolik díly stojej a proto říkám že za 20litrů už dneska pořídíš mnohem lepší kousek. ;) Ale neber to tak že ti chci kazit kšeft.
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to tak vsechno znas tak by jsi mel i vedet v jakem stavu to lepsi kolo koupis a kolik vyjde repase.Napis aspon co jsi mel ty za kolo a co jsi jezdil.
Kucííí každé kolo má svého kupce!!! Jinak já v tom dělám a specializuji se na DHčka - já zase vím co to stojí v nákupu a to by jste brečeli za kolik to prodáváte a za kolik se to dá sehnat nové. Tak se tady nehádejte o prkotinách. Vše má svou cenu a ta se udává rychlostí nabídky vs poptávky. Tome pokud chceš, do sz ti to můžu reálně ohodnotit. Dělám i naceňování pro PČR a pojišťovny. Popřípadě pokud si to budeš nechávat a budeš na to něco potřebovat tak se ozvy - cenu ti udělám směšnou
peugeot 205 1.9GTI gentry
citroen bx16v swap T16
citroen bx16v swap T16
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Ano jak se rika, vsechno ma sveho kupce ale pokud se bavime v maloobchodnich cenach pro bezne zakazniky je proinvestovano v kole vice penez, beru nazor nekoho jineho ale treba Jirka205 pise jak se vyzna ale na moji otazku uz neodpovi.Proc asi?Samozrejme je to stejne jako ze vsim at uz jsou to dily na kola ci auta, ten kdo do toho trochu vice vidi tak vi ze ceny malobch. jsou nekde jinde.
Exel:napis mi tedy do SZ realne ohodnoceni.Poohlizim se po vidlici Rockshox boxxer WC tak me tam jeste napis jakou by jsi me udelal cenu, diky
Jinak se omlouvam ale pisu z mobilu a háčky, čárky neresim
Exel:napis mi tedy do SZ realne ohodnoceni.Poohlizim se po vidlici Rockshox boxxer WC tak me tam jeste napis jakou by jsi me udelal cenu, diky
Jinak se omlouvam ale pisu z mobilu a háčky, čárky neresim
Odpo budu v práci tak ti napíšu cenu toho wc, ale myslím že v čr nebude. Dováží to sem cyklo žitný a moc toho z těch vrcholných sem netahá, záleží jestli chce OM nebo oficiální distribuce. Jinak k těm cenám tak je docela napikaču že ve světě internetu se rozmohlo že spousta lidí sedí za pc a jede na obyč e-shopu kde maj ceny holej nákup a třeba 2% k tomu. A na kola jako takové se automaticky dává sleva děleno 1,2 Ale i tak u celejch kol máš většinou jako obchodník děleno 1,5 a když v tom jedeš jako mi že máme obrat 2míče měsíčně a v sezóně i 4 tak klidně i děleno 1,7 ( takové interní tajné informace )
peugeot 205 1.9GTI gentry
citroen bx16v swap T16
citroen bx16v swap T16
- TomGTI
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
Tak nemusí být WC třeba i R2C2.Nebo pokud máš jiný typ.Ještě jsem se díval po Manitou Dorado.Taky bude asi zajímavá DVO Emerald je otázka jaká bude cena.Napiš co by jsi uměl sehnat a s čím máš zkušenosti a ceny.