ja sem myslel jako ze si nechaji ten naraznik udelat z lamina. jestli narazis na todle tak ja bych si ho taky nechal udelat...vincent píše:to bylo na nakym foru,ale videa sou nayoutube jen tam vyhledas peugeot 205 V6.ten odkaz kdyztak najdu
hanz:to je taky pravda nechaj si ho udelat a jeto :P
| 205 GT | 1,4 | 55 kW |...v rytmu 90.let....
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.
- vincent
- Stálý inventář 205clubu
ja na nic nenarazim beru to jako tu jednoduchou cas nechat si to udelat z lamina :DHanz píše:ja sem myslel jako ze si nechaji ten naraznik udelat z lamina. jestli narazis na todle tak ja bych si ho taky nechal udelat...vincent píše:to bylo na nakym foru,ale videa sou nayoutube jen tam vyhledas peugeot 205 V6.ten odkaz kdyztak najdu
hanz:to je taky pravda nechaj si ho udelat a jeto :P
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Hanz, seženeš jakkýkoliv blinkr co se ti tam vleze pak si to překreslíš na nárazník vemeš lupénkovou pilku a jedešvincent píše:a to auto by se nam libilo je vnem V6 to musi delat stim autem hrozny veci a na youtube.com ma i videa co sou tady v odkazech na videa myslim.jen by me zajimalo jak predelavaj ty blinkry do narazniku a z ceho je berou
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
A jaké relé mám zakoupit páni elektrikáři? - http://www.evv.cz/zbozi.php?co=komo&kod=RELEzoby píše:http://www.peugeot205club.com/soubory/schéma.JPG
zapojení bych viděl takto.
1-čka je spínač na tlumené v páčce
2-ka je spínač na dálky v páčce
sorry za velikost, sesmolil jsem to v malování a kdybych to zmenšil, nešly by přečíst popisky :-)
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
takže tohle jo? - http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=9445130vinorak píše:stačí obyčejné spínací, Má 4 piny a stálo pár korun...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- zoby
- 205 its my life
- Rok narození: 1983
- Skutečné jméno: Martin
- Kontaktovat uživatele:
jo to by mělo být onorenm píše:takže tohle jo? - http://www.evv.cz/zbozi.php?co=detail&kod=9445130vinorak píše:stačí obyčejné spínací, Má 4 piny a stálo pár korun...
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
hele Renme, měl bych dobrej nápad jak z tvých 4okých kukadel udělat čirou, kdyžtak icq...
já to chtěl udělat taky, ale nějak jsem nedostal do ruky ten správnej matroš, ale ted ho už mám
já to chtěl udělat taky, ale nějak jsem nedostal do ruky ten správnej matroš, ale ted ho už mám
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
- snowboy
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: 205 GT - renm
to RENM:
Mala sumarizace 4 oka :
vyrobce Morette, ale oni to jen kompletuji. Komplet maji treba v autodoplncich.cz za silenych cca 15.000
-Velka parabola ma nahradu od fy.Wesem,PL, je na H4 a prodava se bud s dirou na parkovacku, nebo bez. Cena cca 180,-/ks
Ta dira neni problem, normalne jde vyvrtat, parabola je kovova. Lepsi je napred predvrtat mensim vrtakem
- Mala parabola - dalkova, tam je to horsi, vyrobce je AUTEROCHE, zadnou presne padnouci nahradu jsem nenasel, tady najdes katalogovy list http://www.auteroche.com/8136.pdf , puvodne jeto na zemedelske stroje, ale u nas se dost blbe shani. Nekde mam adresu na dealera. Cena byla kolem 800,-/ks.
Ja tam dal paraboly z nejakych dalkovych svetel, ktere meli v nejblizsim tuning shopu. Vyrobce netusim, maji modry sklo a staly asi 500 drzaky ze starych parabol jsem k nim prilepil lepicim silikonem.
El. zapojeni je simple:
Na privod k H4 - ty tri draty (kostra, tlumena a dalkova) pripojis pomoci rychlospojek draty na dalku a kostru a pripojis je primo na tu dalsi zarovku.
Pokud to chces mit technicky perfektni, tim dratem z dalky budes spinat relatko, a + si vezmes odnekud kde se objevi po zapnuti klicku, treba z hlavnich pojistek co jsou v motorovem prostoru.
Pokud to chces mit jeste dokonalejsi, das si tam jeste pojistku na ten privod a kostru zapojis primo do kostriciho mista, je u kazdyho svetla, nebo nekde pobliz.
Neni potreba zadny dalsi vypinac, proste ti budou svitit dalkovy ve velky i maly parabole. Chces li aby ti svitily jen dalkovy v malych parabolach muzes odpojit dalku z H4 - nuzkama, nebo zase relatkem, pak by jsi ale uz musel pridat dalsi vypinac.
ATD
Mala sumarizace 4 oka :
vyrobce Morette, ale oni to jen kompletuji. Komplet maji treba v autodoplncich.cz za silenych cca 15.000
-Velka parabola ma nahradu od fy.Wesem,PL, je na H4 a prodava se bud s dirou na parkovacku, nebo bez. Cena cca 180,-/ks
Ta dira neni problem, normalne jde vyvrtat, parabola je kovova. Lepsi je napred predvrtat mensim vrtakem
- Mala parabola - dalkova, tam je to horsi, vyrobce je AUTEROCHE, zadnou presne padnouci nahradu jsem nenasel, tady najdes katalogovy list http://www.auteroche.com/8136.pdf , puvodne jeto na zemedelske stroje, ale u nas se dost blbe shani. Nekde mam adresu na dealera. Cena byla kolem 800,-/ks.
Ja tam dal paraboly z nejakych dalkovych svetel, ktere meli v nejblizsim tuning shopu. Vyrobce netusim, maji modry sklo a staly asi 500 drzaky ze starych parabol jsem k nim prilepil lepicim silikonem.
El. zapojeni je simple:
Na privod k H4 - ty tri draty (kostra, tlumena a dalkova) pripojis pomoci rychlospojek draty na dalku a kostru a pripojis je primo na tu dalsi zarovku.
Pokud to chces mit technicky perfektni, tim dratem z dalky budes spinat relatko, a + si vezmes odnekud kde se objevi po zapnuti klicku, treba z hlavnich pojistek co jsou v motorovem prostoru.
Pokud to chces mit jeste dokonalejsi, das si tam jeste pojistku na ten privod a kostru zapojis primo do kostriciho mista, je u kazdyho svetla, nebo nekde pobliz.
Neni potreba zadny dalsi vypinac, proste ti budou svitit dalkovy ve velky i maly parabole. Chces li aby ti svitily jen dalkovy v malych parabolach muzes odpojit dalku z H4 - nuzkama, nebo zase relatkem, pak by jsi ale uz musel pridat dalsi vypinac.
ATD
Peugeot 205 CTi .. hracka ktera jezdila na penize ... historie
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: 205 GT - renm
Díky snowboy, velkou parabolu jsem sehnal, je to nějakej fiat, na vrtání obrysovky se chystám, s těma dálkama fakt problém...Ale zatím tam asi budu nechávat ty origo, nejsou zas tak špatné...
A zapojení udělám přes relé..Díky za příspěvek
A zapojení udělám přes relé..Díky za příspěvek
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: 205 GT; 1,4; 55 kW
Na čem momentálně dělám
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuju radu - čtyřoko načerno nebo na bílo icon_eh
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- LivingLegend
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
na bilo to krasne splyne a na cerno to ma takovy jakoze efekt...hod si korunou
22. 11. 2006 zemřel ve své 205 MI16 Petr Mareš aka Jay, jeden z největších fandů 205Gti a nejlepší kámoš.