LOW 205 GTI
Moderátor: rada
LOW 205 GTI
Zdravím rovnakých šialencov ako ja :)
minulý rok som si splnil svoj sen z detstva a kúpil som si Peugeot 205 GTi 88KW r.v. 1990.
Auto bolo v super stave ale bolo treba niečo vyvariť tak som dal nalakovať celé auto nech to je ako má byť. 2 týždne som sa povozil a dnes akurát pracujem na generálke motora ( výmena rozvodov, spojky, výfuku, pretesnenie a podobne )
minulý rok som si splnil svoj sen z detstva a kúpil som si Peugeot 205 GTi 88KW r.v. 1990.
Auto bolo v super stave ale bolo treba niečo vyvariť tak som dal nalakovať celé auto nech to je ako má byť. 2 týždne som sa povozil a dnes akurát pracujem na generálke motora ( výmena rozvodov, spojky, výfuku, pretesnenie a podobne )
Re: LOW 205 GTI
potrebujem poradiť alebo pomôcť ... mám prasknuté zberné výfukové potrubie (zvody) ... vie niekto o niečom ? kludne by som bral aj nejaké športové ...
nejaká novinka ... nové kolesá Keskin 8x15 ET15 mám doma, zajtra prídu gumy Kumho 195/45 R15 a GTi bude mať nové papuče ... ešte musím ale preleštiť límec a stred pojde do červenej farby
Ak by mal niekto záujem o kolesá čo sú tam teraz tak mi napíšte správu ...
Ak by mal niekto záujem o kolesá čo sú tam teraz tak mi napíšte správu ...
- Přílohy
-
- B7NFIZAGAT.jpg (56.98 KiB) Zobrazeno 7133 x
Ooooooo a ešte som zabudol ... auto pojde ešte nižšie
hladám predné oranžové smerovky ale musia byť v super stave ... ak niekto máte tak mi napíšte správu prosím ďakujem
takže obuté na nové kolesá ... je to fajn ale škoda že to už nemôže ísť nižšie
trocha zmeny zase ... túto sezónu dojazdím na RH, predok znížený o ďalší centimeter a zadok o ďalšie 3 centimetre :D