Peugeot 205 1.2 5ti dvéř na díly starý model
Peugeot 205 1.2 5ti dvéř na díly starý model
Dobrý den, prodám peugeot 205 na díly, chybí startér, ale motor fungoval do poslední chvíle než odešel startér jen je třeba vyčistit. Zadní náprava neni do A a nesedí dole takže by měla být v pohodě. Všechny 4 světla jsou nepoškrábaná a celá. Koroze kastle, takže kastle je buď na hodně práce nebo nepoužitelná. Všechna okna v celku a bez jediného pavouka nebo ťukance. Kapota je netknutá a neorezlá. Interiér je starší model ale přístrojovka neni popraskaná, ničim neni politá atd. Sedačky jsou potrhané, ale mechanismus je plně funkční. Mám i zadní dekl v kufru neponičený, bez dir na repro atd. Plynové tlumiče kufru jsou měněné jako nové a drží. Všechny 4 zámky funční i kliky nezůstávají viset. Prodám za 3500 komplet. Při rychlém jednání možná sleva. Když si to někdo vezme již tento týden tak to nechám za 3000. ;)
Re: Peugeot 205 1.2 5ti dvéř na díly starý model
Fotky? Barva? Odkud jsi?
Peugeot 205 1.9 Rallye, 1991, 75kW - Life&History
Barva bílá, jsem kousek od Dvora Králové nad Labem. Fotky pošlu zájemcům na email.
Tak mi je prosimtě hoď na mail. Hodila by se mi bílá kapota, ale mám to lehce z ruky, tak třeba tam uvidím něco menšího poštou.
Peugeot 205 1.9 Rallye, 1991, 75kW - Life&History
Pošli mi tvůj mail do SZ dík.