Zámek dveří

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
Jarin
Nováček
Nováček

Zámek dveří

Příspěvek od Jarin »

Muze me prosim nekdo podrobne napsat navod jak vyndat zamek dveri :myslim:
Zamcel jsem auto a uz neodemcel.Neslo to ani ze vnitr. Odklopil jsem tapecir zahejbal s tahlama a porad nic.Bylo to zaseknute.Az po vyjmenovani vsech sprostych slov a zlomeni ruky to povolilo.Stalo se uz nekolikrat a od te doby nezamykam.Na to jak se vytahuje jsem neprisel i kdyz jsem povolil vse co slo a ani zamek dveri vytahnout nesel.Vytahl jsem ten zajistovaci plisek a nic :shock:
diky
1.8 D r.92
WoMec
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Rok narození: 1987
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 775037752

Re: Zámek dveří

Příspěvek od WoMec »

Jarin píše:Muze me prosim nekdo podrobne napsat navod jak vyndat zamek dveri :myslim:
Zamcel jsem auto a uz neodemcel.Neslo to ani ze vnitr. Odklopil jsem tapecir zahejbal s tahlama a porad nic.Bylo to zaseknute.Az po vyjmenovani vsech sprostych slov a zlomeni ruky to povolilo.Stalo se uz nekolikrat a od te doby nezamykam.Na to jak se vytahuje jsem neprisel i kdyz jsem povolil vse co slo a ani zamek dveri vytahnout nesel.Vytahl jsem ten zajistovaci plisek a nic :shock:
diky

povolit 4 šrouby na boku dveří (ty drží zámek) a pak vyháknout všechny táhla (vnitřní a vnější otevíráni, centrál, táhlo od klíčku) pak uz ho musis jenom nejak vysoukat ven ... nic jinyho tam nemuze drzet ... taky jsem s tim bojoval ale nakonec se to podarilo ... zkus ho posunout dolu a tam ho nejak otocit kolem tech vodítek na sklo ;)
Peugeot 205 Forever 1.9D 47kW '94 - Forever DIESEL :)

Jezdím za >>> Obrázek
Bartik333
Stálý inventář 205clubu
Stálý inventář 205clubu
Skutečné jméno: Lubos
tel.:: 607684334
Kontaktovat uživatele:

Re: Zámek dveří

Příspěvek od Bartik333 »

WoMec píše:
Jarin píše:Muze me prosim nekdo podrobne napsat navod jak vyndat zamek dveri :myslim:
diky

povolit 4 šrouby na boku dveří (ty drží zámek) a pak vyháknout všechny táhla (vnitřní a vnější otevíráni, centrál, táhlo od klíčku) pak uz ho musis jenom nejak vysoukat ven ... nic jinyho tam nemuze drzet ... taky jsem s tim bojoval ale nakonec se to podarilo ... zkus ho posunout dolu a tam ho nejak otocit kolem tech vodítek na sklo ;)
Delam jsem to take, protoze jsem to mel zatuhly.
Kdyz tam nemas misto, tak to tahlo od okna vytahni, jde to trochan tezko, ale pak tam uz mas dosti mista. Drzi ho sroub dole na boku dveri. Je to hvezdicka.
Peugeot 205 1.9D 47kw r.v. 1991 -zatím nic moc,ale az se do nej dám,bude to voňavka. :205:
Peugeot 205 cabrio
Dacia Sandero 1.4 55kw r.v. 2009
Škoda Felicie 1.3 MPI r.v. 1998 40Kw - Odesla do vecnych lovišť,když se nepohodla se silným dubem.
13.11 2008 - Prvni pokuta za nezaple pasy 500kč.
Dne 1.7 2011 - tuning by srnka (prava predni část v háji)
Odpovědět