Šmudla

Představte své 205ky nebo projekty na čem zrovna pracujete

Moderátor: rada

Odpovědět
Smudla
Nováček
Nováček
Skutečné jméno: Martin
tel.:: 732452412

Šmudla

Příspěvek od Smudla »

Moje 205 už moc zažila, je to takový tulák... 205 byla v Německu, nic dřív nevím, tam jí měl jeden chlap, který znal jen plyn brzda jak říkal děda. Ten chlap se o něj nestaral a když mu jeden den nešel centrál tak do dveří kopl a centrál vyndal. Pak se setkal s dědou a prodal mu ho za 55 000,- chvilku s ním jezdil děda, ale po několika Km se na něm něco stalo a neměl čas na opravu, tak ho odstavil a koupil nabouranou 306 a tu má do dnes. Ale k té 205... Ta stála na zahradě 5 let, už od malička jsem jsi hrál v autech ale v jediným autě jsem vydržel nejdéle, ano je to 205.
Do přihrádky jsem dal ve 13 letech korunu a řekl jsem že sním jednou vyjedu a vyjel, Je to moje láska, která konkuruje aj přítelkyni, pokud se v něm něco porouchá, jsem naštvaný a smutný. Mám dědu ten s ním mě pomůže pokud je to vážný. Chci s ním jezdit i nadále. Jel jsem sním do Havlíčkova brodu či do Krkonoš z Chebu a perfekt... Ale nikdo mu nevěřil a zakazoval mě to a bomba, předjížděl jako čert 130 km a i zpět...s prací jsem mu koupil kvalitní olej filtr a naftu, každou věc co kupuji, tak kupuji kvalitu...
Měl jsem v plánu jed na Mimonský , nestihl... to je jeho příběh... JINÝ AUTO NECHCI AT JSI VŠICHNI NADÁVAJÍ, NA SILNICI SE ZDRAVÍME A ZÁVODÍME...205 JE SUPER AUTO...

Šmudla-205 1.9 GRD
Odpovědět