tonovaná skla
Re: tonovaná skla
Mám na Octávii folie už 5 roků a jsem naprosto spokojenej.Vzadu vozím i Staforda a nezpozoroval jsem žádné škrábance.Natažené to bylo za necelé 2 hodinky(byl jsem u toho).Pokud si necháte nástřik tak počítejte že solidní firma musí demontovat kompletně okna a doba je poněkud delší.A pokud Vám někdo okno rozbije tak dotažení folie bude levnější a rychlejší než nástřik.Je i problém okno s folií rozbít a vysypat.
- WoMec
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1987
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 775037752
kdyz se delaj folie tak se nechává sklo ve dveřích a jenom se vytáhnou ty gumy kolem ???? nebo jak ??? esi mate nekdo zkušenost .. tak nahodte nejaky postup ... tak aby to pochopil i negramotnej :DBagimar píše:Mám na Octávii folie už 5 roků a jsem naprosto spokojenej.Vzadu vozím i Staforda a nezpozoroval jsem žádné škrábance.Natažené to bylo za necelé 2 hodinky(byl jsem u toho).Pokud si necháte nástřik tak počítejte že solidní firma musí demontovat kompletně okna a doba je poněkud delší.A pokud Vám někdo okno rozbije tak dotažení folie bude levnější a rychlejší než nástřik.Je i problém okno s folií rozbít a vysypat.
Žádné těsnění se nevytahuje.Jak to sklo i folii nastříká tím zvlhčovadlem(ten borec říkal že je to lepidlo) tak tu folii natlačí stěrkou jen trochu pod to těsnění a ty přebytky pak odřezal nožem.Potom to zahlazoval plastovou stěrkou aby vytlačil bubliny.Nejdéle trvalo očištění skel,na to měl takovou žiletku a dělal to fakt poctivě.Na jednom skle nechal nějaké smítko tak potom musel folii strhnout a to jsem viděl jak je to pevné.Jak mi to udělal tak pod foliema byly vidět malé vzduchové bubliny tak jsem se trochu vystrašil.Maník mi řekl abych se nebál že jak folie vysychá tak ten vzduch propustí.Na druhý den jsem to kontroloval a fakt byla to práce na 100%.Nevím ale jak se chovají ty materiály co se prodávají v obchodech(75x300)ta firma měla role široké cca 2m a srolované jak koberec,o výběru odstínů ani nemluvím.To jsem se zas rozepsal,promiňte.
Ještě takový dodatek.U firmy jsem si to tel.objednal a až měli více zákazníků v našem okolí tak si pronajali garáž a tam nás pozvali na určitou hodinu.Přijel jeden zaměstnanec v dodávce a už to fičelo.Mezitím tam přijeli dva auta které nebyly objednané a s klukem se domluvili.On jim to udělal za 2000,- a já že jsem byl obj. přes firmu tak za 4500,- (sralo) mě to tak jsem si vzal jeho soukromé číslo.Jak to viděli kamarádi (mé auto s foliema) tak jsme se domluvili a jak měl klučina zakázku někde v okolí tak jsme se domluvili a on si udělal 3 auta pro sebe,dostal 5000,- na přilepšenou a byli jsme spokojeni všichni.Ale bylo to už před hafo rokama takže počítám že ty ceny budou jiné(levnější doufám).
- Hanča
- 205 its my life
- Skutečné jméno: Hanka
- Kontaktovat uživatele:
Bagimar píše:Ještě takový dodatek.U firmy jsem si to tel.objednal a až měli více zákazníků v našem okolí tak si pronajali garáž a tam nás pozvali na určitou hodinu.Přijel jeden zaměstnanec v dodávce a už to fičelo.Mezitím tam přijeli dva auta které nebyly objednané a s klukem se domluvili.On jim to udělal za 2000,- a já že jsem byl obj. přes firmu tak za 4500,- (sralo) mě to tak jsem si vzal jeho soukromé číslo.Jak to viděli kamarádi (mé auto s foliema) tak jsme se domluvili a jak měl klučina zakázku někde v okolí tak jsme se domluvili a on si udělal 3 auta pro sebe,dostal 5000,- na přilepšenou a byli jsme spokojeni všichni.Ale bylo to už před hafo rokama takže počítám že ty ceny budou jiné(levnější doufám).
Docela drahota oproti tomu, když si jí koupíš... icon_eh Ale zase je to pohodlný, že to za tebe někdo udělá..
Peugeot 205 1,1 44 kW - prodáno
Škoda Fabia 1,9 SDI 47 kW
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
- Milhaus
- Club admin
- Rok narození: 1984
- Skutečné jméno: Milan
- Kontaktovat uživatele:
drahý jo, ale pokud jsi nikdy nic takovýho nelepila tak počítej že jich pár zničíš a nebo to bude prostě hrozný... Není to zas taková sranda jak to na první pohled vypadá, chtěl bych tě vidět jak polepuješ zavnitř zadní sklo na kufru které je klenuté To si kup folie do zásoby...Hanča píše: Docela drahota oproti tomu, když si jí koupíš... icon_eh Ale zase je to pohodlný, že to za tebe někdo udělá..
________
Peugeot 205 | GT | | v rytmu 90. let |
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Hanča
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
renm píše:drahý jo, ale pokud jsi nikdy nic takovýho nelepila tak počítej že jich pár zničíš a nebo to bude prostě hrozný... Není to zas taková sranda jak to na první pohled vypadá, chtěl bych tě vidět jak polepuješ zavnitř zadní sklo na kufru které je klenuté To si kup folie do zásoby...Hanča píše: Docela drahota oproti tomu, když si jí koupíš... icon_eh Ale zase je to pohodlný, že to za tebe někdo udělá..
Lepila jsem dveře od záchoda Ale teda ty zadní dveře jsou fakt blbý - to jsem jednou mila zevnitř a myslela jsem, že se ukroutím...
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš,teď si představ že tam budeš muset něco lepit...dveře od záchoda jsou úplná prkotina, ty máš rovné a krásně přístupné oproti autu a taky tam nepotřebuješ mít atest...Hanča píše:
Lepila jsem dveře od záchoda Ale teda ty zadní dveře jsou fakt blbý - to jsem jednou mila zevnitř a myslela jsem, že se ukroutím...
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Hanča
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
renm píše:No vidíš,teď si představ že tam budeš muset něco lepit...dveře od záchoda jsou úplná prkotina, ty máš rovné a krásně přístupné oproti autu a taky tam nepotřebuješ mít atest...Hanča píše:
Ale tak nejsem nějaký béčko, ne?? Co si o mně myslíte? Vy mě tady podceňujete a diskriminujete
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
Nikdo tě nechce podceňovatHanča píše:renm píše:No vidíš,teď si představ že tam budeš muset něco lepit...dveře od záchoda jsou úplná prkotina, ty máš rovné a krásně přístupné oproti autu a taky tam nepotřebuješ mít atest...Hanča píše:
Ale tak nejsem nějaký béčko, ne?? Co si o mně myslíte? Vy mě tady podceňujete a diskriminujete
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
ale ne...tak zkusit to můžeš, držím palceHanča píše: Ale tak nejsem nějaký béčko, ne?? Co si o mně myslíte? Vy mě tady podceňujete a diskriminujete
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
Jak si spočítáš cenu folie které musíš mít určitě navíc,otevřeš kufr do kterého se posadíš a budeš mávat rukama minimálně hodinu po skle na kterém máš asi i vyhřivání a musíš víc tlačit tak budeš mít dost.Pokud si budeš chtít dát ještě na přední sklo stínitko tak další pakárna.No a jak to uděláš za den a bude to vypadat dobře tak si řekneš že za tu úsporu pár tisíc to nestálo.A ty si určitě pod ty folie nedáš homologaci abys pak neměla problémy s policajty a na stk.
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
no to se jí tu snažím vyvětlit, lepil jsem jak stínítko na přední okno tak i na zadní a různé samolepky nejen v autě a není to fakt sranda jak dveře od záchoda...A s těma policajtama počítej že je pak budeš muset třeba i strhávat na cestě...Bagimar píše:Jak si spočítáš cenu folie které musíš mít určitě navíc,otevřeš kufr do kterého se posadíš a budeš mávat rukama minimálně hodinu po skle na kterém máš asi i vyhřivání a musíš víc tlačit tak budeš mít dost.Pokud si budeš chtít dát ještě na přední sklo stínitko tak další pakárna.No a jak to uděláš za den a bude to vypadat dobře tak si řekneš že za tu úsporu pár tisíc to nestálo.A ty si určitě pod ty folie nedáš homologaci abys pak neměla problémy s policajty a na stk.
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |
- Hanča
- 205 its my life
- Kontaktovat uživatele:
renm píše:no to se jí tu snažím vyvětlit, lepil jsem jak stínítko na přední okno tak i na zadní a různé samolepky nejen v autě a není to fakt sranda jak dveře od záchoda...A s těma policajtama počítej že je pak budeš muset třeba i strhávat na cestě...Bagimar píše:Jak si spočítáš cenu folie které musíš mít určitě navíc,otevřeš kufr do kterého se posadíš a budeš mávat rukama minimálně hodinu po skle na kterém máš asi i vyhřivání a musíš víc tlačit tak budeš mít dost.Pokud si budeš chtít dát ještě na přední sklo stínitko tak další pakárna.No a jak to uděláš za den a bude to vypadat dobře tak si řekneš že za tu úsporu pár tisíc to nestálo.A ty si určitě pod ty folie nedáš homologaci abys pak neměla problémy s policajty a na stk.
Ale tak já bych chtěla jenom nějaký světlý, ne úplně černý..
Peugeot 205 1,4 GT
Peugeot 205 1,4 GT
- Milhaus
- Club admin
- Kontaktovat uživatele:
To máš jedno, na autě nesmíš mít nic co není homologovaný s atestem 8SDHanča píše: Ale tak já bych chtěla jenom nějaký světlý, ne úplně černý..
________
Fabia 1,9 | SDI |
Fabia 1,9 | SDI |