pomoc
pomoc
Zdravím kluci m ám trošku velkej problém známej měl 205 1,4 karbec řízený jednotkou,karbec odešel tak sehnal druhej motor 1,4 jednobotku potřeboval bych poradit jak pozapojovat elektriku přehodil jsem sání napojil jednotku,ale nevím kde zapojit spoustu štekrů hlavní problém je napájení jednotky mohl by mi někdo třeba nafotit motor jak je co a kde zapojeno moc by mi to pomohlo
Re: pomoc
kluci,to by mi nikdo nemohl nafotit svůj motor?
- draken
- Club admin

- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
já už mám ten motor vyndanej z auta, ale defakto na to, aby ten motor jel, ti stačí zapojit vstřikování, cívka. Napájení je braný z motorový pojistkovky. Klíčový plus je ve štekru za LP světlem. A ty konektory jsou z 99% dělaný tak, že nejdou zapojit jinam než kam patří
nevím který kabel nebo štekr je napájecí do jednotky svazek od jednotky jde ke vstřikování,ale jak tento svazek spojit se svazkem k cívce? ještě tam musím udělat podávací čerpadlo aby jelo po klíčku,kdy by šli třeba i fotky toho tvého motoru bylo by to supr,jinak díky moc za ochotu
- draken
- Club admin

- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
štekry, který spojujou svazky jsou u cívky a pak za LP světlem, ale jelikož jsi měl karbec, tak ten svazek ze strany řidiče nemusí mít připravený štekry pro vstřikování