Prodám Peugeot 309 gti 88kw, r.v. 1991 s 5-ti dveřmi. V březnu 2011 namontováno LPG, Eko daň zaplacena, technická do 24.02.2014. K dnešnímu dni je na autě najeto 151 307.
Výbava:
Přední okénka v elektrice, centrál bez DO (za řidičem již nefunguje a za spolujezdcem se občas nezatáhne), kouli a střešní okno které jde posunout dozadu. Je to originál GTI, takže má kožený volant, červenočerné sedačky, přední nárazník s mlhovkami a přídavnými dálkovými světly, zadní křídlo, GTI nápravu a všechny brzdy kotoučové. Jinak mě asi nic speciálního z výbavy nenapadá.
S autem jsem řešil jediný problém a to, že se mi dusilo. Bylo to opraveno vyměněním těsnění na hlavě, při tom se mi byli i nějak seřízeny ventily a vyměněny rozvody s vodní pumpou.
Dále se na autě vyměnili všechny brzdové hadičky a trubičky společně s reduktory (nebrzdilo mi pravé zdaní kolo a když už se to muselo udělat, tak vše najednou), dělala se repase alternátoru a byla vyměněna baterie. Byli měněna přední ramena a tlumiče. Olej jsem měnil každých 10 000 km, dále se měnili filtry a výfuk.
V plánu jsem měl repasi zadní nápravy, silentbloky v motoru, zavařit parohy a vyměnit PP blatník a přidělat zadní blatník (je tam ureznutý držák zadního blatníku). Dnes jsem si všiml, že mi praskla prachovka na předním pravém kole, takže ta bude také chtít vyměnit. Auto startuje perfektně i v zimě, ale paradoxně když je teplý motor tak to chvilku startuje, ale není to nic hrozného.
Asi před 3-mi lety mě nabourali pravou stranu a od toho je pomuchlanej PP blatník (je to jen vyklepané) a lehce prasklý nárazník (je to vidět na fotce).
To je k tomuto asi tak vše co mě napadá. Kdyby jste něco chtěli vědět, ptejte se.
A ještě připíši něco z historie. Auto je původně ze Švýcarska, poté si ho koupil můj děda v roce 1993. Měl ho v garáži a moc s ním nejezdil, takže i proto je auto na svůj věk v tak dobrém stavu. Auto mám od Listopadu 2010 kdy na tachometru bylo 109 000 km. Nevím sice kolik kilometrů bylo na tachometru v době koupě, ale já s autem asi jezdil nejvíce, když je dnes na tachometru 151 307 km. I kvůli tomu že jsem dříve hodně jezdil hodně, tak jsem auto nechal předělat na plyn, bomba je tam malá, asi na 30l a je místo náhraního kola pod kufrem, takže nezabírá místo v kufru. Ale tam vozím rezervu. Jinak co už asi rok mám služební auto a tak s 309 už moc nejezdím, jen ho tak občas projedu. A jelikož už nemá téměř využití a nemám ho kam schovat, tak ho chci prodat někam dál, kde auto bude sloužit a dělat radost, tak jako dělalo radost i mě.
Pokud o auto budete mít někdo zájem dejte mi vědět. Je to auto asi spíše pro nadšence, či sběratele. Já na to bohužel nemám čas.
Cena 30 000,-
případně se můžeme nějak dohodnout.
P309 GTI 88kw 1991 5d
- Jabqooo
- Nováček
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Jirka
Re: P309 GTI 88kw 1991 5d
Na autě jsou zimáče a letní kola mám na litých kolech. Nejedná se bohužel o originální kola ale o dokupované pavučiny (tuším že s eskorta). Pak v autě nechám i autorádio, protože by mi bylo stejně k ničemu.
Dále mám ve sklepě náhradní váhu vzduchu a jelikož mi taky pak bude k ničemu, tak jí k autu dám také. A našel jsem i manuál a asi servisní knížku. Tak můžu k autu dát také.
A jelikož se nikdo zatím neozval jdu s cenou dolů o třetinu. Asi jsem si ho cenil na víc, než je za auto někdo ochoten dát.
Dále mám ve sklepě náhradní váhu vzduchu a jelikož mi taky pak bude k ničemu, tak jí k autu dám také. A našel jsem i manuál a asi servisní knížku. Tak můžu k autu dát také.
A jelikož se nikdo zatím neozval jdu s cenou dolů o třetinu. Asi jsem si ho cenil na víc, než je za auto někdo ochoten dát.
Cau takze cena by byla 20000kč?
Peugeot 309 1.4 55kw
Alfa romeo 145 1.7 16v
Alfa romeo 145 1.7 16v
- Jabqooo
- Nováček
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Jirka
Jojo 20 000,-
- Stephen