Palivové čerpadlo.. 205 gti 1.9 75kw
Re: Palivové čerpadlo.. 205 gti 1.9 75kw
zdravím, mám prosbu o radu, mám 1.9 cti cabrio r.v. 91 hned po zapnutí klíčku běží benzínová pumpa a nevypne. už když sem to koupil tak mi předchozí majitel řekl že to je předělaný na tvdo a funguje to bez problémů, ale chci to dát do originál stavu, už jsem se tu dočetl kde najdu to relátko a to tam je - ale asi nějakým způsobem propojený že to funguje bez něj, mně hlavně zajímá jak to relátko pozná kdy má vypnout a kdy zapnout pumpu? podle čeho? vždyt z nádrže z čerpadla vede hadice (přes filtr) do lišty a z lišty přes podtlakový regulátor zase zpět do nádrže, tak jak to relátko pozná že tam je správný tlak? podle čeho? máte někdo znalosti jak to fachá?
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
http://www.205gtidrivers.com/articles.h ... -relay-r98 přelož si to ale v podstatě to pozná podle otáček motoru, jakmile klesnou pod 350-400 tak to odpojí ...
jinak já bych to taka nechal, hlavní je že to funguje, tohle relátko dost často umírá...
jinak já bych to taka nechal, hlavní je že to funguje, tohle relátko dost často umírá...
-
- Nováček
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: Milan
Klidně to tak nech ale v případě nehody nezapomež vypnout zapalko...
dík za rady , asi to tak nechám, snad to čerpadlo neodejde když to fachalo do ted..