zadní náprava
zadní náprava
Chci se zeptat - bouchá mi zadní náprava při jízdě, stačí přejet menší nerovnost a jsou to hrozné rány. Zdá se mi, že jsou v háji ty silentbloky nad uložením tlumiče co je na šroubu do karoserie. Jinde jsem žádnou vůli nenašel. Nemáte někdo zkušenosti?
zadní náprava
Tak jsem se vcera stal majitelem 205ky, je to 86, 1,8D.
Zadni naprava pri prujezdu zatackou a rychlostech nad 80km huci jako cert. Jinak auto celkem sedi. Nevite prosimvas jestli to neni nebezpecne? Byl bych nerad kdyby me predjelo moje vlastni zadni kolo.
Zadni naprava pri prujezdu zatackou a rychlostech nad 80km huci jako cert. Jinak auto celkem sedi. Nevite prosimvas jestli to neni nebezpecne? Byl bych nerad kdyby me predjelo moje vlastni zadni kolo.
Re: zadní náprava
koupils 205 a ne škodu 120,když dobře utáhneš kolo,tak se nemá co urvatVTEC píše:Tak jsem se vcera stal majitelem 205ky, je to 86, 1,8D.
Citroen Saxo VTS 16V 2001
zadní náprava
to crack: Moc díky za info, tak to ale vypada, že náprava nebude hlavní problém - mezi koly a podběhy je dost místa a auto ani moc neposkakuje. Kolega co měl 309ku mi říkal, že když jemu odesla zadní náprava auto poskakovalo a měl pocit jako by byl "na vodě". Ten hukot jde od zadnich lozisek a vzhledem k tomu že ta moje 205ka je r.v. 1986, nedají se prý měnit pouze ložiska ale musí se tam vyměnit i komplet buben ve kterém je ložisko napevno - našel jsem to na autokelly.cz. Je to dil SK VKBD0139 a chtěj za to pět a půl litru :-( Nevíte náhodou jestli tam nepůjde nacpat něco z novějších modelů, kde už jsou ložiska zvlášť? Kousek odsud maj vrakáč na "frantíky", ale maj pouze novějsí modely.
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
¨VTEC píše:to crack: Moc díky za info, tak to ale vypada, že náprava nebude hlavní problém - mezi koly a podběhy je dost místa a auto ani moc neposkakuje. Kolega co měl 309ku mi říkal, že když jemu odesla zadní náprava auto poskakovalo a měl pocit jako by byl "na vodě". Ten hukot jde od zadnich lozisek a vzhledem k tomu že ta moje 205ka je r.v. 1986, nedají se prý měnit pouze ložiska ale musí se tam vyměnit i komplet buben ve kterém je ložisko napevno - našel jsem to na autokelly.cz. Je to dil SK VKBD0139 a chtěj za to pět a půl litru :-( Nevíte náhodou jestli tam nepůjde nacpat něco z novějších modelů, kde už jsou ložiska zvlášť? Kousek odsud maj vrakáč na "frantíky", ale maj pouze novějsí modely.
¨zkus tam dát jiné bubny, klidně i z jiného modelu, skoro všechny pasují, dej si akorát pozor na šířku bubnu... a bude to o.k.
- hugo boss
- V.I.P
- Rok narození: 1985
- Skutečné jméno: Tom
- Kontaktovat uživatele:
¨může být zatuhlá... a taková náprava je dobrá tak akotrát na repase nebo na výměnu... :D205D píše:Chci se zeptat - bouchá mi zadní náprava při jízdě, stačí přejet menší nerovnost a jsou to hrozné rány. Zdá se mi, že jsou v háji ty silentbloky nad uložením tlumiče co je na šroubu do karoserie. Jinde jsem žádnou vůli nenašel. Nemáte někdo zkušenosti?