P205 1.4 1990 - nejde benzin

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
trooll
Uživatel
Uživatel
Rok narození: 1983
Skutečné jméno: Venda
tel.:: 0

P205 1.4 1990 - nejde benzin

Příspěvek od trooll »

Ahoj kluci, potreboval bych prosim radu, uz si nevim rady :-) mam tu od svagrove Garose 205 1.4 rocnik 1990, jelikoz mam taky 205ku tak jsem se toho ujal, neco malo uz znam z te sve. Problem je takovy, proste nedotyka benzin do motoru. V prvni rade nefungovalo relatko vedle nadobky na brzdovku, "rele na palivove cerpadlo", to jsem rozchodil a pri otoceni klicku do druhe polohy je slyset jak cerpadlo toci a vypne, coz je normalni. Ale proste svicky suche. Rozdelal jsem vsechno co slo :-) profouknul jsem si i hadicku od nadrze k palivovemu filtru, filtr, proste vsechno je pruchozi. Cerpadlo jsem vyndal ven a vyzkousel jsem ho jestli toci ve sklenici benzinu a tocilo to a sklenicku vystrikalo.

Ale prijde mi ze proste ma maly vykon, pokud odpojim hadicku pred benzinovym filtrem a zacnu tocit motorem tak by mel dle meho nazoru z hadice tect benzin, ale tady ani kapka :-/

Tak prosim o radu co prohlednout dal. Cerpadlo mam ted vyndane venku z auta. Volal jsem u nas na vrakac a chteji za nove (pouzite) 1000,- ale potreboval bych nejak mit jistotu ze je to opravdu tim cerpadlem a malym vykonem.

Z nouze uz jsem prosel svicky, kabely od svicek, rozdelovac, palec, relatka atd...

Dekuju
draken
Club admin
Club admin
Rok narození: 1991
Skutečné jméno: Honza
tel.:: 732440821

Re: P205 1.4 1990 - nejde benzin

Příspěvek od draken »

když začneš startovat, tak je na čerpadle proud?
trooll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od trooll »

draken píše:když začneš startovat, tak je na čerpadle proud?
To jsem nemeril. Ted ho mam vyndane :-( Bral jsem to tak ze kdyz zacne tocit pri druhe poloze klicku tak ze tam proud jde.

Pokud by tam nebyl zadny proud tak pocem bych mel jit? Ale ono kdyz to cerpadlo zatoci pri te druhe poloze klicku tak stejnak nevytahne zadny benzin k filtru.
draken
Club admin
Club admin

Příspěvek od draken »

tak jestli to vyházelo benzín ze sklenice, tak něco tlačit musí. dej ho tam a ještě zkontroluj jestli máš dobře polaritu a hadice
trooll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od trooll »

No zitra to jeste vyzkousim. Ono to auto celou dobu jezdilo, najednou z niceho nic zdechlo a uz neslo nastartovat. Hadice jsem si oznacoval kdyz sem to odpojoval, ono to ani asi otocit nejde, jsou kratke tak akorat :-) ale s tim proudem si mi dal brouka do hlavy :-/ sem to mel zmerit kdyz sem tocil motorem, ach jo.
trooll
Uživatel
Uživatel

Příspěvek od trooll »

Jeste se chci zeptat, ohledne toho spinaciho rele palivoveho cerpadla co je vedle nadobky na brzdovku. Je tam uz letite jeste v plechove krabicce, funguje jak se mu zachce i po vycisteni, nekdy sepne a nekdy ne. Bohuzel nejsou nanem uz zadne citelne udaje ale ve svem P205 mam na stejnem miste rele s oznacenim Type23 made in Italy. Po prehozeni fungovalo. Muzu misto toho plechoveho pouzit toto rele? http://aukro.cz/spinaci-rele-12v-40a-s- ... 27329.html jak veliky muze mit odber to cerpadlo, 40A musi bohate stacit ne?

Diky
draken
Club admin
Club admin

Příspěvek od draken »

jo je to klasický spínací relé
Odpovědět