Jak někteří víte z moravského srazu, padla myšlenka uspořádat něco v čechách tak letos opět jsou "Pivní slavnosti" v sobotu 28. června 2014 u Nás v Poličce , tak mě napadlo uspořádat minisraz na toto významné datum. Je to jen zatím návrh a pokud by se přihlásilo dost lidí nebyl by problém sehnat jednu chatu (pokud to bude s předtihem domluvený) pro cca max asi 14lidí za dost pěkný penízky a o zábavu by bylo postaráno Akci bych viděl "od pátku do neděle" a rád bych třeba viděl i tváře z Práglu nebo z okolí, ne jen ty ryponě z moravskýho slovenska
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
Jo je to levný kraj, takže se nemusíte bát Jinak fifty12 klidne si urob služebku na tento termín nebudeš litovat
Mitjo: Zamakej v noci at máš naděláno a máš volný víkend
Peugeot 205Roland Garros cabrio Originální klasika na léto Saab 9000 CS Dělník bez šneka Saab 900Talladega prostě Sob, zatím serie Saab 9000Anniversary/aero Maptun Stage IV.
napiš si mě, do prvního družstva, jsem dobrej oddíl
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci všechny typy ložisek za nízké ceny
Jo tak zatím počítám s Mikeem,Drakenem, Mitja, Zlatozub asi, Pichy asi-kultura bude neboj