Varování před zdejším členem - draken
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: Varování před zdejším členem - draken
nejlepší je ta jejich buzerace s komerční inzercí já jsem vždycky myslel, že ten co se tim živí, si dělá reklamu a prodává věci z 20 aut najednou
- Dlavka
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: David
- Kontaktovat uživatele:
Stifler asi neni zvykly z toho p-c clubu ze se prodavaji starsi veci, protoze tam ty " stare plecky" uz nejsou ze anoo? ... Aneb, my honzu nedameee
- losjarynos
- ostuda
- tel.:: 604665857
teda kenny ty se stim neseres....a draken na tebe si dam pozor co nadelate i takovi jsou mezi nami....je treba oddelit zrno od plev
- Kenny
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 773557950
- Kontaktovat uživatele:
Jaryne jsu vyskolenej z jednoho svobodnyho fora a verim ze ja jsem byl hodne slusnej :-D tam se nikdo s nikym nesere a kdyz se tam objevi "plevel" tak ho zrnka znici :-D
vodpáleno z mýho founa Xperia díky apce ťapaťalk pičovole :-D
vodpáleno z mýho founa Xperia díky apce ťapaťalk pičovole :-D
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
Citroen C5X7 Tourer 2.0HDi daily car ženy
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Hey stiflerovic matko,
s P-C di do vis kam i se vsema vasema poplatkama a uslysis to tady od vsech, tohle forum vzniklo prave od toho ze tam je to samej retarder co jde po penezich, v minulosti ste meli i problemy s umistenim nasi pozvanky na sraz na vase vseuzasny amazing forum
Pripust si svuj totalni omyl a pouzij hlavu -> vracis prodavajicimu 20let starej pouzivanej vyrobek, kterej si mel ve vlastnim drzeni po 2 MESICE a klidne si s nima ob den mohl trefovat stejnou diru cestou do prace... nikdo tady nic netvrdi, jen se zamysli jak se na to taky muze divat ten prodavajici
Pokud kupuju 20 let stary ojety kola ani nedoufam ze budou v nejakym extra stavu, pokud na nich do prodeje jezdil prodavajici coz ti taky uvedl tak je to jen tvoje chyba ze kola nejsou jake "sis predstavoval" mel sis zjistit vic.
Pokud si chtel mit jistotu ze ty kola sou perfektni a neni jim vubec nic mel sis to overit, chtit to prodavajicim, apodobne, pripadne si to overit hned po nakupu, narokovat neco takovyho u 20 let starych kol po takove dobe co jsi je mel u sebe muze snad uplnej d***l nebo totalne namyslenej clovek kolem kteryho se asi mota veskery deni sveta
jinak dobre to popsal pichy si myslim
s P-C di do vis kam i se vsema vasema poplatkama a uslysis to tady od vsech, tohle forum vzniklo prave od toho ze tam je to samej retarder co jde po penezich, v minulosti ste meli i problemy s umistenim nasi pozvanky na sraz na vase vseuzasny amazing forum
Pripust si svuj totalni omyl a pouzij hlavu -> vracis prodavajicimu 20let starej pouzivanej vyrobek, kterej si mel ve vlastnim drzeni po 2 MESICE a klidne si s nima ob den mohl trefovat stejnou diru cestou do prace... nikdo tady nic netvrdi, jen se zamysli jak se na to taky muze divat ten prodavajici
Pokud kupuju 20 let stary ojety kola ani nedoufam ze budou v nejakym extra stavu, pokud na nich do prodeje jezdil prodavajici coz ti taky uvedl tak je to jen tvoje chyba ze kola nejsou jake "sis predstavoval" mel sis zjistit vic.
Pokud si chtel mit jistotu ze ty kola sou perfektni a neni jim vubec nic mel sis to overit, chtit to prodavajicim, apodobne, pripadne si to overit hned po nakupu, narokovat neco takovyho u 20 let starych kol po takove dobe co jsi je mel u sebe muze snad uplnej d***l nebo totalne namyslenej clovek kolem kteryho se asi mota veskery deni sveta
jinak dobre to popsal pichy si myslim
-
- 205 its my life
- Rok narození: 1990
upřímně pokud bys mi chtěl vrátit kola po 2 měsících tak bych tě taky poslal někam
205 momentálně nemam, ale až vyrostu pořídim gti s MI16
už toho nechte nebo někdo nakonec zapálí server Peugeot klubu
Peugeot 205 CJ- můj mazel - leto je tady a tim cas na kabrio
Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno
Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj
Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci
všechny typy ložisek za nízké ceny
Peugeot 205 GTI 1,6 - šedá myska co jezdí hodne rychle, prodáno
Peugeot 205 GTI 1,9 MI16 - black, pekelný to stroj
Peugeot 205 CTI 1,9 - čeká na reinkarnaci
všechny typy ložisek za nízké ceny
- losjarynos
- ostuda
- tel.:: 604665857
varovani jsme. dame si na to pozor. ale clovek nikdy nevi.mezi nami takovych se najde vsude
- MilanF1
- Nováček
- Rok narození: 1989
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, se tu chováte, jako bych sem neviděl. Děkuji za Vaše názory.
Osobně nechápu, co Stifler řeší, kola měl 2 měsíce, mohl s nimi udělat cokoliv, klidně je mít na autě a vymést tu největší díru a pak tvrdit, že za to může prodejce.
Peugeot Club jde po penězích? Za členství se platí, ano, taky máme vcelku velké výdaje a někdo to zaplatit musí a vězte, my jako vedení žádný plat nemáme.
Komerční inzerce je problém, jsou nastavena obecná pravidla a uplatňuji je na všechny bez rozdílu. Občas je problém komerčáka odhalit (servisy, překupníky atd). Bohužel někdy to padne na běžné členy, kde to prostě splňuje znaky komerce, které uplatnujeme i proti nováčkům.
Promiň Kenny, pamatuji si na tebe. Koupil jsi auto jako celek za nějakou částku a hned jsi ho prodával - celé - na díly. Tohle je u nás prostě komerce a chtěl jsem poplatek, jak mi nařizují pravidla. Zachoval jsi se, jak jsi se zachoval, odešel, je to tvé svobodné rozhodnutí.
Vězte, že z toho komerčního poplatku nejsme živi, ale je to nástroj pro regulaci. Já k tomu přistupuji tvrdě, prostě pravidla platí pro všechny stejná bez rozdílu, proto v nich může uvíznout i dlouholetý člen. Včetně mě. Já prostě nabízel 4 sady kol na Peugeoty, což splnuje znaky komerce, zaplatil jsem komerční příspěvek, ač jsem ve vedení.
Nicméně pro mě jste skončily, po tom, co tu čtu. Je to pro mě nemilé čtení a bohužel musím říct, že jsem rád, že jsem na žádném srazu nebyl a nekoupil si 205 cabrio...
MilanF1
Tajemník P-C
Osobně nechápu, co Stifler řeší, kola měl 2 měsíce, mohl s nimi udělat cokoliv, klidně je mít na autě a vymést tu největší díru a pak tvrdit, že za to může prodejce.
Peugeot Club jde po penězích? Za členství se platí, ano, taky máme vcelku velké výdaje a někdo to zaplatit musí a vězte, my jako vedení žádný plat nemáme.
Komerční inzerce je problém, jsou nastavena obecná pravidla a uplatňuji je na všechny bez rozdílu. Občas je problém komerčáka odhalit (servisy, překupníky atd). Bohužel někdy to padne na běžné členy, kde to prostě splňuje znaky komerce, které uplatnujeme i proti nováčkům.
Promiň Kenny, pamatuji si na tebe. Koupil jsi auto jako celek za nějakou částku a hned jsi ho prodával - celé - na díly. Tohle je u nás prostě komerce a chtěl jsem poplatek, jak mi nařizují pravidla. Zachoval jsi se, jak jsi se zachoval, odešel, je to tvé svobodné rozhodnutí.
Vězte, že z toho komerčního poplatku nejsme živi, ale je to nástroj pro regulaci. Já k tomu přistupuji tvrdě, prostě pravidla platí pro všechny stejná bez rozdílu, proto v nich může uvíznout i dlouholetý člen. Včetně mě. Já prostě nabízel 4 sady kol na Peugeoty, což splnuje znaky komerce, zaplatil jsem komerční příspěvek, ač jsem ve vedení.
Nicméně pro mě jste skončily, po tom, co tu čtu. Je to pro mě nemilé čtení a bohužel musím říct, že jsem rád, že jsem na žádném srazu nebyl a nekoupil si 205 cabrio...
MilanF1
Tajemník P-C
- Kenny
- Stálý inventář 205clubu
- Rok narození: 1979
- Skutečné jméno: Petr
- tel.:: 773557950
- Kontaktovat uživatele:
To jsme smutni asi to budeme muset zapit žal na sraze....
Nic ve zlým ale měl by ses řídit hlavou a ne pravidlama bylo by to možná někdy lepší zkus se nad tím zamyslet ne všechno se "musí" dělat.......
Když budeš mít v práci pravidlo že budeš šefovi libat prdel po vysrání taky to budeš dělat neb se na to vysereš?
Nic ve zlým ale měl by ses řídit hlavou a ne pravidlama bylo by to možná někdy lepší zkus se nad tím zamyslet ne všechno se "musí" dělat.......
Když budeš mít v práci pravidlo že budeš šefovi libat prdel po vysrání taky to budeš dělat neb se na to vysereš?
Naposledy upravil(a) Kenny dne 05 kvě 2014 20:48, celkem upraveno 1 x.
Nissan Terrano 2.7TDI Dříč a mezek pro stavbu a les
- vinorak
- odborník
chapu že čim větší společennství tim je to těžší na vedení, ale na druhou stranu jsem rád, že naše forum nefunguje na principu peněz
- MilanF1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nemůžeme porovnávat oba kluby, jsou úplně jiné, a to především velikostí, návštěvností atd. Jen se drže toho, že máte přátelský klub, to je velká výhoda těch menších klubů. U nás to tak nejde, musíme mít pevnou ruku - však kolikrát tam máme hádavá vlákna, vzájemná napadání
Kenny, já jednám objektivně, ne subjektivně. Nezajímá mě, zda je člověk na klubu 1 den nebo 10 let, pravidla uplatnuji na všechny stejně. Pokud znaky komerce splní třeba někdejší předseda "Medvěd", budu po něm ten poplatek chtít a je mi jedno, zda kamarádství skončí, já prostě dělám svou práci.
Já nejsem lidumil a nedělám výjimky...
Každý to dělá jinak, já to dělám tak, jak jsem zvyklý.
Kenny, já jednám objektivně, ne subjektivně. Nezajímá mě, zda je člověk na klubu 1 den nebo 10 let, pravidla uplatnuji na všechny stejně. Pokud znaky komerce splní třeba někdejší předseda "Medvěd", budu po něm ten poplatek chtít a je mi jedno, zda kamarádství skončí, já prostě dělám svou práci.
Já nejsem lidumil a nedělám výjimky...
Každý to dělá jinak, já to dělám tak, jak jsem zvyklý.
- vinorak
- odborník
jenom mi nějak nedochází proč tu komerci tak řešíte když z toho je pár drobných v poměru k placenýmu členství? to jako že to zasírá forum? stačí to přece jednou třeba za 3 měsíce promazat a je klid.. ale je to rozhodnutí vašeho vedení.... prostě bych to tady ukončil s tim, že Stifler se trochu zmílil a to že je polda neznamená že bude mít pravdu po 2 měsících nečinost ohledně šišatých kol...
- MilanF1
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Je tam zavedená komerce, já ten resort převzal a dodržuji to.
Zasírání fora, nejde o to promazání jednou za čtvrt roku, ale aby se tam nemnožili uživatelé, kteří přijdou na klub vydělat. Bude jich 10, každý s pěti inzeráty a pak tu běžný člen prakticky nic prodá, protože jeho inzerát bude propadávat a komerčák furt nahoře, protože pořád něco nabízí.
Bohužel (nebo bohudík) mám velkou návštěvnost a chodí k nám hodně inzerentů. Není to tak dávno, kdy jsem ve dvou týdnech řešil asi 6 komerčáků.
Ano, uzavřeme to.
Stifler si postěžoval - jako u nás na klubu - a tím to končí. ;)
Zasírání fora, nejde o to promazání jednou za čtvrt roku, ale aby se tam nemnožili uživatelé, kteří přijdou na klub vydělat. Bude jich 10, každý s pěti inzeráty a pak tu běžný člen prakticky nic prodá, protože jeho inzerát bude propadávat a komerčák furt nahoře, protože pořád něco nabízí.
Bohužel (nebo bohudík) mám velkou návštěvnost a chodí k nám hodně inzerentů. Není to tak dávno, kdy jsem ve dvou týdnech řešil asi 6 komerčáků.
Ano, uzavřeme to.
Stifler si postěžoval - jako u nás na klubu - a tím to končí. ;)
- vinorak
- odborník
takže zamykám to tady dámy