Ahoj, mam takový problém, po vyměně chladiče jsem zjistil že tam je jiný čidlo - 3 piny vedle sebe a v aztě mam konektor na 3 piny jakoby do trojuhelniku.. tak mě zajmá jestli někdo neví jak to ma byt zapojený, že bych jenom přecvakl draty..
díky ;)
zapojení čidla na saharu
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
Re: zapojení čidla na saharu
dát tam zpátky to starý čidlo zkusim nějaký schéma najít
-
- Uživatel
- Rok narození: 1992
- Skutečné jméno: Dalibor
no to se mi nechce, už sem do toho nalil fridex, vlastně jezdim s odpojenym už od podzimu, ale až ted je teplo tak mě napadlo že by se to mohlo hodit :D jinak je to na dieslu, sahary tam sou 2, kdyby v tom byl rozdíl.
a snad něco najdeš, dík za pomoc
a snad něco najdeš, dík za pomoc
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
no v podstatě to nikde nepíšou, budeš muset počkat až ti napíše někdo kdo ho má v autě jaký barvy drátů vedou ke kterýmu pinu, co si pamatuju tak tam je bílá, modrá a tušim šedá...
-
- Uživatel
tak sem se byl podívat a do toho 3 pinovy konektoru vede 5 drátu - jeden červenej, pak modrá+světle zelená a zelená+béžová(možná šedá)
// tak sem chtěl poměřit odpor, že bych to podle toho zapojil, ale přitom když sem viděl kolik je tam mista tak bych si při zahřatym autě akorát spálil ruce, tak sem to čidlo nakonec vyměni nazpět, každopadně ty draty světle zelená s bežovou vedou do jinyho konektoru cca 15cm, a není to kam zapojit, neví někdo co by to mohlo být?
// tak sem chtěl poměřit odpor, že bych to podle toho zapojil, ale přitom když sem viděl kolik je tam mista tak bych si při zahřatym autě akorát spálil ruce, tak sem to čidlo nakonec vyměni nazpět, každopadně ty draty světle zelená s bežovou vedou do jinyho konektoru cca 15cm, a není to kam zapojit, neví někdo co by to mohlo být?
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
ten druhej konektor je pro řj klimatizace, takže nikam
-
- Uživatel