Hučení převodovky/poloosy?
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Rok narození: 1988
- Skutečné jméno: Jakub
- Kontaktovat uživatele:
Hučení převodovky/poloosy?
zdarec chlapi,
pred par dny jsem si vsiml ze je pod autem louzicka oleje, kazdej den po tom co jsem nekam jel a parkoval jinde, louzicka nova, jednoho dne jsem si vsiml ze se zepredu zacinaj ozyvat nejaky zvuky typu huceni/chrčení nebo podobně, jen pri zarazene rychlosti, nezavisle na tom kam jsem mel natocenej volant, 2 dny jsem jeste s autem jel par km po meste, ovsem vcera uz bylo huceni dost vyrazne, na 1 nejvic, na 2 min, atd, na 5ku uz to skoro neni vubec slyset. Ovsem dnes rano jsem koukal a po posledni (vcerejsi) jizde uz pod autem ani kapka, takze nejspis nechcal motorovy olej, ale olej z prevodovky ze?
Tudiz mam otazku, olej vim ze 75w80, zkusim ho jednou dolit a uvidim jak dlouho to vydrzi. Pokud by to chcalo na spoji prevodovka poloosa jak jsou varianty? Je tam nejaky gufero ne? Nebo pokud bude volna poloosa v diferaku tak hotovo, sehnat jinou prevodovku? Pokud by to prolinalo na napojeni prevodovky na motor, ma cenu to treba zkusit zapatlat cervenym silikonem nebo resit jinak?
pred par dny jsem si vsiml ze je pod autem louzicka oleje, kazdej den po tom co jsem nekam jel a parkoval jinde, louzicka nova, jednoho dne jsem si vsiml ze se zepredu zacinaj ozyvat nejaky zvuky typu huceni/chrčení nebo podobně, jen pri zarazene rychlosti, nezavisle na tom kam jsem mel natocenej volant, 2 dny jsem jeste s autem jel par km po meste, ovsem vcera uz bylo huceni dost vyrazne, na 1 nejvic, na 2 min, atd, na 5ku uz to skoro neni vubec slyset. Ovsem dnes rano jsem koukal a po posledni (vcerejsi) jizde uz pod autem ani kapka, takze nejspis nechcal motorovy olej, ale olej z prevodovky ze?
Tudiz mam otazku, olej vim ze 75w80, zkusim ho jednou dolit a uvidim jak dlouho to vydrzi. Pokud by to chcalo na spoji prevodovka poloosa jak jsou varianty? Je tam nejaky gufero ne? Nebo pokud bude volna poloosa v diferaku tak hotovo, sehnat jinou prevodovku? Pokud by to prolinalo na napojeni prevodovky na motor, ma cenu to treba zkusit zapatlat cervenym silikonem nebo resit jinak?
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: Hučení převodovky/poloosy?
určitě to bude chcát simerinkama na poloosách. mezi motorem a převodovkou neutěsníš nic, tam olej není
- draken
- Club admin
no ale jsou dvě, na každý straně je jiný gufero
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
proc to tam elit nema sakra, ani autokelly...
z tohodle seznamu vite nekdo kterej by to mel bejt? http://autodily.mjauto.cz/peugeot/205-i ... at_75.html
je to na rallye 75kw, takže slabší poloosy
z tohodle seznamu vite nekdo kterej by to mel bejt? http://autodily.mjauto.cz/peugeot/205-i ... at_75.html
je to na rallye 75kw, takže slabší poloosy
- draken
- Club admin
tady rozdíl v poloosách není, díry v převodovce jsou pořád stejný
- draken
- Club admin
kódy z kelly
FB 11412
FB 22448

FB 11412
FB 22448
-
- Uživatel
- Rok narození: 1992
- Skutečné jméno: Dalibor
i v elitu to je, to co jsi poslal bude asi gufero pod hřidel ke spojce, musiš hledat v kategorii "pohon napravy" 

- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele:
dikes drakene, jen dotaz popisku automaticka prevodovka si vsimat asi nemam ze? 

- draken
- Club admin
ne, to je hovadina, je to i pro manuály
- HoRSiK
- 205club je můj domov
- Kontaktovat uživatele: