Změny a úpravy s honzou jsou na autě stejně barevný nárazníky a nejsou nijak poškozený, světla jsou dozapojovaný a mám už od honzy zapojený a daný v autě plato s muzikou, jinak motor jsem sehnal za 1000 Kč celí se vším i s převodovkou a proběhla i víměna budíků a nechal jsem prozatím vyspravit gti sedačky pak se přečalouní všechny najednou, o víkendu viměním koberce a dám tam i konečně tunel a září technická už se těším snad projde to je zatím vše.
černý dábel 1.9 D - prodáno Modré Cabrio 1.9 TD Šedivý lev 306 HDi
Auto má vyměměny koplet sedadla, červený koberec s tunelem tam, zítra snad dobrousím přední spojler abych ho mohl poslat na stříkaní, ale detajly do srazu nestihnu v interieru.
takže zima se tu už ozvala nestartuje takže je problém v žhavení, takže koupím už fungl nový žhavicí svíčky, zimáky už na autě, jinak přední světla se asi sundají z důvodu toho že to málem kvůli světlům neprošlo a ještě že se jedno světlo hýbe a já nebudu převrtávat díru na šroub, mám nák divně hnutej předek jedno sedí nádherně a druhý se tam vesele hejbe včema směrama, jinak bude v interiru dost změn, jinak motor se už bude udržovat a na druhým motoru se bude postupně dělat všechno nový.
Naposledy upravil(a) Michael205 dne 19 říj 2010 14:49, celkem upraveno 1 x.
aktuální fota, jinak mám 3 rmanej volant ale chybí my stredovýá krytka s lvíčkem tak tam je tenhle hnus, za palubku mužu děkovat drakenx700 kterej mi tam dal i novej svazek a celí to dal semnou dohromady.
Přílohy
tak dnes jsem auto po minulém srazu ze seče nebylo myté ale dnes jsem ho vzal do myčky je i navoskované, vyfotil jsem dvě místa který jsou vidět, jinak známej stříká spodek auta tak vezme u dutiny a s tímhle se bude muset neco dělat už to je druhým rokem.
Přílohy
no je větší než jsem čekal ale začne se pracovat na tom aby to nezabýralo tolika místa
první místo po zimě
a druhé co je vidět