VYBROVANIE
- richi
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
VYBROVANIE
V čera som bol trocha prevetrat moje GTi a na dialnici po prekročení 160km/h začala cela palubovka vybrovat a poriadne. Nevie niekto čo to môže byt? Lavá poloos v zatackach po pridani plynu buchoce, ale to mi roby už dva mesiace a pri 160ke to nerobilo. Vie mi niekto poradit čo to môže byt?
- Hanča
- 205 its my life

- Skutečné jméno: Hanka
- Kontaktovat uživatele:
Re: VYBROVANIE
richi píše:V čera som bol trocha prevetrat moje GTi a na dialnici po prekročení 160km/h začala cela palubovka vybrovat a poriadne. Nevie niekto čo to môže byt? Lavá poloos v zatackach po pridani plynu buchoce, ale to mi roby už dva mesiace a pri 160ke to nerobilo. Vie mi niekto poradit čo to môže byt?
Nelíbí se mu, že porušuješ povolenou rychlost - brání se
Peugeot 205 1,1 44 kW - prodáno
Škoda Fabia 1,9 SDI 47 kW
Peugeot 205 1,4 GT

Škoda Fabia 1,9 SDI 47 kW
Peugeot 205 1,4 GT

- richi
- Uživatel

- Kontaktovat uživatele:
Tieš jedna z možnosti
- Hasis
- Stálý inventář 205clubu

- Kontaktovat uživatele:
spatne vyvazene kola, ja kdys sem snim valil 190, tak to bylo jak vibrato, ale kdyz to zacalo vibrovat cca od 150, tak to bylo jakobych jel pres retardery 
VTS powa
pozeral si horne ulizenie tlmicov?mne to tiez robi ale uz pri nisej rychlostirichi píše:Tieš jedna z možnosti
-
Lenin
Začíná ti postupně odcházet řízení...pomalu ale jistě, věř mi já už to mám za sebou a teď mi můj Pažoutek vybruje už při 90km/h....dzyko píše:pozeral si horne ulizenie tlmicov?mne to tiez robi ale uz pri nisej rychlostirichi píše:Tieš jedna z možnosti