Jak na brzdovou pumpu??

Takový pokec na „úrovni" týkající se 205tek
Odpovědět
zarikavackoni
Uživatel
Uživatel

Jak na brzdovou pumpu??

Příspěvek od zarikavackoni »

Mam Znovu a Opet dalsi proble, muj naftacek 1.8 205 si slape o sto sest i po 314 000 km napohodu ale posledni dobou kdyz necham bezet motor a kouknu na nej tak mi klepe, nebo nejak mlati vyveva na brzdy jako kdyby tam neco mlatilo do steny, ale brzdy stale maji tlak,,, Jak nato? muzu nejak tu pumpu opravit nebo seridit? Spis bych potreboval vedet jestli se to nerosipe nekde a brzdy najednou prestanou zcela brzdit a zbyde jen rucka? Dik za kazdou radu pažouťáci
hugo boss
V.I.P
V.I.P
Rok narození: 1985
Skutečné jméno: Tom
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak na brzdovou pumpu??

Příspěvek od hugo boss »

klasika, jde do háje.... vyměnit nebo zrepasovat... :-)
www.peugeotdilykocbere.cz
Peugeot 205GTi furgonette Dimma ; Peugeot 205 GTi 2.0Turbo ; Peugeot 205 CTi ; Peugeot 106 1.3 rallye S1 ; Peugeot 405 Mi16 S2 ; Peugeot 205 1.6CTi ; Peugeot 205 1.9 Rallye ; Peugeot 205 1.9D XAD
Michal Legutký
Nováček
Nováček

Re: Jak na brzdovou pumpu??

Příspěvek od Michal Legutký »

Možno znovu trochu netradičné riešenie, ale zatiaľ mi to funguje. Tesne pred vianocami sa mi pod autom ukazoval olej. Podozrieval som semering na poloose. Nakoniec to bola výveva. Tiež som tu hľadal riešenie ako to dať do poriadku. Nakoniec som dal miesto motorového oleja, medicínsky olej ktorý sa používa na šijacie stroje. Nieč ešte vytieklo, ale pravdepodobne to nejakým spôsobom občerstvilo gufero, pretože keď som to teraz kontroloval bolo tam čosi oleja, a pumpa ide doteraz pekne potichu. Je to taký číry riedky ale zároveň veľmi mastný olej. Skús to, ale pozor na množstvo. Stačí tak 1 1/2 dcl. Radšej menej a potom pri kontrole doleješ s injekčnou striekačkou.
a predsa sa točí moja 205 aj po 178000 km,
výmena oleja 183000
Tak už sa dotočila po 200 000 km a 2000€ šrotovného
Odpovědět