Katza píše:Ahoj, měl bych zájem o: přední blatníky jestli jsou bez koroze, torpédo - pokud nemá nic ulámanýho :-), těsnící gumy dveří a kufru pokud jsou v pohodě, volant, zajišťovací machanismus zadních sedaček L i P, pojezdy předních sedaček jestli jsou OK, gumy zadních oken - vyklápěcí okna a kliky dveří - dej nějakou cenu - díky Petr
Přední blatnik 1500kc/ks , gumy mám, i kufru, volant mam několik, pojezdy neprodam, kliky mam,
OK - za 1500 musej bejt hoooodně krásný ale dám ti to.....volant tří-ramenej, šedej - nějakej slušnější - nemusí bejt topovka...kliky už sem domluvenej jinde....takže kolik za to vše? a šla by pošta? nebo si budu muset udělat výlet? případně kdybys měl cestu do Prahy.....nespěchám na to - díky
sháním pravou poloosu, může být i vymlácený kloub. potřebuju na stavbu traktůrku jen tu část s tisicihranem co je hned u prevodovky. kdyžtak písni na email: jardaje@sms.cz
OK - za 1500 musej bejt hoooodně krásný ale dám ti to.....volant tří-ramenej, šedej - nějakej slušnější - nemusí bejt topovka...kliky už sem domluvenej jinde....takže kolik za to vše? a šla by pošta? nebo si budu muset udělat výlet? případně kdybys měl cestu do Prahy.....nespěchám na to - díky[/quote]
S temi blatniky je to to tak: ja kdyz jsem shanel tak nikdo nemel a repliky jsem davat nechtel 800kc tak jsem volal kamosovi do peugeotu a rikal original 4200kc a on se vsemi slevama mi jej dokazal sehnat za 2800kc. Proto takova cena a to si myslim ze je jeste dobra ale nikomu je nenutim mam jich 6 páru tad 2 pary prodám
Peugeot 405 T16
Peugeot 205 Rallye Mi16
Peugeot 205 Rallye základ pro T16
Peugeot 205 1.6 Cti
Citroen Berlingo ll 2.0 HDI pracant
Citroen Berlingo 1.6 16V Spacelight - pro malého Kolďáska :-)
Renault Master odtahovka 7 míst
Koldas píše:OK - za 1500 musej bejt hoooodně krásný ale dám ti to.....volant tří-ramenej, šedej - nějakej slušnější - nemusí bejt topovka...kliky už sem domluvenej jinde....takže kolik za to vše? a šla by pošta? nebo si budu muset udělat výlet? případně kdybys měl cestu do Prahy.....nespěchám na to - díky
S temi blatniky je to to tak: ja kdyz jsem shanel tak nikdo nemel a repliky jsem davat nechtel 800kc tak jsem volal kamosovi do peugeotu a rikal original 4200kc a on se vsemi slevama mi jej dokazal sehnat za 2800kc. Proto takova cena a to si myslim ze je jeste dobra ale nikomu je nenutim mam jich 6 páru tad 2 pary prodám[/quote]
OK - blatníky chápu, jestli jsou v supr stavu bez koroze a originály, tak bych jeden pár vzal, gumy jestli jsou OK a černý, tak taky + ten zbytek, co jsem psal. A co ta doprava? dáme to nějak poštou? Díky
zdarec co bys si chtel za kabelas pokud je k mani jedna se mi o motorvy svazek s pojistkovkou tam je to totiz vic typu kdyz by byla komplet kazelaz neco bych si z teho vybral diky