Problem spočíva v brutálnych vibráciach auta.. Rozbieham sa, 1, 2, 3, 4 a keď hodím 5ku a viac pridám auto začne vibrovať akoby bolo na niakom vibračnom páse.. Všimol som si že je jedno aký kvalt mám hodený, robi to cca nad 70km/h, ale je to cítit ( no minimálne ) aj pri menších rýchlostiach.. no keď sa už aj dostanem na vyššiu rýchlosť, cca 90km/h a na 5ke fakt len hladkám plyn tak je ticho, ale akonáhle ho stlačím viac ( nie full gas :D ) tak zas katastrofa.. No bez plynu môžem ísť aj 300km/h a auto ide tichúčko ako mucha.. Myslel som si že to môžu byť silentbloky na ramenách, ale pri brzdení nič nevibruje, nebúcha tak neviem no.. Horný a spodný silentblok motora sú nové, ostávaju ešte 2.. No rád by som vedel či to už konečne pomôže, lebo už fakt nemám ani nádej že to bude v poriadku..
Na ozrejmenie: P607 - 2.2i 16V rv.2000, nová spojka + spojkový válec, nové čapy, nové homokĺby, nové tyčky riadenia + čapy, nový horný + spodný silentblok motora.. A na diagnostike CHECK - lambda sonda zadná + 2hý vstrek ( občasná chyba ) ..
Ďakujem za každú odpoveď, pýtajte sa.. dúfam že spolu vyradíme všetký možné chyby a dostaneme sa k tej čo mi znepríjemňuje momentálne život..