za tepla cuká střílí nejede
za tepla cuká střílí nejede
Zdar hoši ! sem tu nový jak uživatel tak jako hrdý majitel 205 1.6 gti a hned mám problém auto je předělané u na plyn a za studena krásně chytne jak na benzín tak na plyn, a jede na oba dva druhy bez problému ale po pár minutách při přepnutí na benzín když je trošku teplé auto začne při sešlápnutí pedálu cukat a dusit se, musím vyřadit a vytočit aspoň nad 3-4 tis. anebo podřadit aby auto trošku jelo ( na plyn není žádný problém krásně jede a táhne od spod) ale při tom benzínu je to děs děs děs. Zdechá nejede a občas i pekelně střelí do výfuku. a taky to auto krásně jede jen do těch 4tis spodek má opravdu nádherný sem u 1.6 benzínu ještě neviděl ale co přeleze přes 4 už nemá žádný smysl. Tak bych rád od vás ostřílenců slyšel radu postup návrh co by to mohlo být. aut se nebojím od mala se v tom vrtám jen to je už pár roků co sem ze školy a takové srandy hledání závady podle příznaku sou mi dávno cizí vždy sem to ve firmě řešil výměny celého kusu : ) tak děkuji za rady
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: za tepla cuká střílí nejede
jestli to má lambdu, tak ta by mohla dávat špatný info nebo pak zkus seřídit předstih a zkus jestli podtlak na rozdělovači funguje
Jo to sem měl vše v plánu, dneska ráno sem natočil na brnk chytnul jel možná tak 10 sekund a pak zdechl a už sem ho nenatočil tak odpoledne si ho odtáhnu do garáže a dám mu co pro to ...
Pff tak sem zkusil co mě napadlo vyměnil sem filtr, svíčky, vstřiky, vstřikovací můstek nic nepomohlo akorat sem si odkroutil baterku ještě zítra zkusím nádrž jestli tam třeba není sítko a to je zasrané že by to podalo jenom trošku a pak už nestíhalo ... nevím no ..
pokud o střílí, tak ti vynechává zapalování !!!! cívka...
peugeot 205 1.9GTI gentry
citroen bx16v swap T16
citroen bx16v swap T16
- borec616
- 205 its my life
- Rok narození: 1993
- Skutečné jméno: Marek
- tel.:: 0
trošku se semka vetřu, Mám 1.9 75kw,auto běží na volnoběh(vysoký otáčky 1500-2000) a přitom chvilkama bublá do vejfuku ,chvilku běží,,střelí´´běží a pořád dokola,myslíš že taky cívka? děkuju a ještě jednou se omlouvám že sem lezu :)
106 1.4 55 Kw -daily car
205 Open 75Kw -započatá rekonstrukce a upgrade na 94 KW
205 Look 1.1 44KW -odešel do věcných lovišt
205 Open 75Kw -započatá rekonstrukce a upgrade na 94 KW
205 Look 1.1 44KW -odešel do věcných lovišt
Zdar Hoši tak já sem už uplně marný nevím co mám dělat, vyzkoušel sem uplně všecko co mě napadlo teď sem to hodil do servisu ke kamarádovi (celkem koumák) je to tam celý víkend a taky si neví rady, udělala se nová kabeláž na vstříky, jiné vstřiky, předstih, cívka, filtr, a nic pořád to na ten benál nejede, ještě taková vsuvka- pán od kterého sem koupil natankoval naftu, nadrž vypustil troška zbyla když sem odjížděl auto běželo krásně na benzín pak střelilo a začlo zamnou dým jak z když se nafta vypaluje a špatně jelo ... nějaké návrhy ?
- draken
- Club admin
když někdo do benzína natankuje naftu, tak nádrž vysušim co nejvíc to jde a vypustim i rampu, i trochu nafty umí dělat bordel
no já vím, ale co já teď s tím .... zapálím to a bude klid ...
- rossi
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Zdenek
- tel.:: 720565731
- Kontaktovat uživatele:
Neni to spatne cidlo teploty motoru? do motoru jde moc paliva a tak to chytne az ve vyfuku? tatkovy to u golfa strilelo i do sani.
Rossi 205 1.1 44kw 91rv niní z motorem 1.4 55kw a GTI napravou
ty vado vidíš to tohle mě nenapadlo, od te doby co ho mám mám teplotu pořád 90je tam nekdě asi kraťas a upozorňoval mě na to i puvodní majitel natahnu nové kable a vyměním čidlo dám vědět
- draken
- Club admin
ale čidlo pro budík a čidlo pro řj motoru není totéž
Sakra fix, no to je jedno. Auto sem sprovoznil auto jede jak na plyn tak na benzín ALE ! vyměnil sem snad vše, vstřiky, váha vzduchu, čerpadlo, klapku, svíčky, cívku, rozdělovačem můžu točit jak chci když ho dám na doraz tak jak byl auto zdechá umím najít polohu kdy auto nezdechne ALE když ho sešteluju na plyn tak při přepnutí na benzín okamžitě zdechne. Sešteluju ho na benzin šroubek na klapce musím ale vyšroubovat uplně na doraz aby nezdechl ale jede drží volnoběh motor chodí trošku nepravidelně ale volnoběh drží a dá se s tím jezdit (nejel sem v jiné 1.6 takže nevím jestli tak jak má) ale když přepnu na plyn otáčky vyletí 3,5 tis a víc neumím se doštelovat zlatého středu.... *suicide*
- vinorak
- odborník
- Rok narození: 1986
- Skutečné jméno: Tomas
- tel.:: 0
a co tam je za plyn, ještě starej podtlakovej sráč ? pokud je auto předělaný na plyn a hodlám ho tak provozovat, tak musí fungovat na plyn, to že se to pak sere na benzín je holt daň za úsporu. já mám třeba vstřikování plynu a třeba na benzín to má trochu díru asi do 2000 otáček. Ale vim že to je zalepenejma benzínovejma vstřikama, který na to trpěj, takže je nechám vyčistit a bude klid.
jasné rozumím ti, jen mi je nejasné že to prostě fungovalo vše bez problému a pak ze dne na den nešlo ani jedno