Kód: Vybrat vše
renm, Living Legend, WoMec, Vincent, Gordy, Tomáš Červený
1
2
3
Kód: Vybrat vše
renm, Living Legend, WoMec, Vincent, Gordy, Tomáš Červený
no pro někoho zcela zásadní, zrovna kvůli tomuhle rozdílu zakládám hlasování...takže hledejHanča píše:Teda nevím, jestli jsem blbá nebo slepá - jaký je rozdíl mezi 2 a 3???
renm píše:no pro někoho zcela zásadní, zrovna kvůli tomuhle rozdílu zakládám hlasování...takže hledejHanča píše:Teda nevím, jestli jsem blbá nebo slepá - jaký je rozdíl mezi 2 a 3???
na jedné je auto uprostřed a na druhé vpravo...Já zastávám umístění vpravo a Gordy uprostřed, tak to chcem rozseknoutHanča píše: No já vidím akorát to, že ta první je ostřejší a ta druhá taková mázlá icon_eh
Ještě něco??
renm píše:na jedné je auto uprostřed a na druhé vpravo...Já zastávám umístění vpravo a Gordy uprostřed, tak to chcem rozseknoutHanča píše: No já vidím akorát to, že ta první je ostřejší a ta druhá taková mázlá icon_eh
Ještě něco??
no ale ty si ju nekupuješ nebo jo?vinorak píše:taky 2
pardon já to nečet dostatečně důkladně :oops: ale jelikož sem studoval fotografii tak z estetického hlediska je to 2. ale dělejte si co chcete. já to neplatimrenm píše:no ale ty si ju nekupuješ nebo jo?vinorak píše:taky 2
no neva, z mého uměleckého hlediska jsem taky pro 2, ale jestli chceš vlajku tak napiš, není problémvinorak píše:pardon já to nečet dostatečně důkladně :oops: ale jelikož sem studoval fotografii tak z estetického hlediska je to 2. ale dělejte si co chcete. já to neplatim