Nesvítící zadní světla
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Michal Jackanin
- tel.:: 734832496
- Kontaktovat uživatele:
Nesvítící zadní světla
Zdravím Vás clubáci. Přestalo mi z ničeho nic svítit osvětlení SPZ, zadní mlha a couvačka. Pojistky jsou všechny OK, v motoráku jsou jen dvě v té skřínce a jsou také OK. Nevím čím to je. Žárovky jsou OK, v elektrice se nevyznám, proto se radši informuji u Vás... předem díky moc za všechny rady.
Re: Nesvítící zadní světla
Podívej se jestli není špatný kontakt na zadní kostře. Světla mají první pin společný, tak buď je chyba tam a nebo až u karoserie. Ale kdyby tam nebyl vůbec žádný kontakt, tak by buď nesvítily ani skupinové (pin), nebo by to ani nestartovalo (celá kostra).
Peugeot 205 1.9 Rallye, 1991, 75kW - Life&History
- Asi14
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Michal Jackanin
- tel.:: 734832496
- Kontaktovat uživatele:
Myslíš levé zadní světlo? Jak je tam ten výlisek kde je ta spleť kabelů? Pokud ano, hned zítra to zkontroluji, ale auto normálně startuje, jede a cokoli jiného je v pohodě.. Jen mi trošku svítí dobíjení, při tom byl altík byl opravovaný, možná je nejvyžší čas ho vyměnit za nový. Ještě trošku dotaz jinak, ale mám el. okénka a při dovírání mi pohasínají světla, předpokládám ale, že je to spojené s altíkem.
Z levého světla jdou kabely do pravého a do všeho ostatního co ti nesvítí. A před levým světlem, za blatníkem, zevnitř v kufru, je kontakt kostry, našroubovaný v kastli. A jeden z jeho pinů (horní nebo spodní, záleží jak to máš otočené) je kostra zadních světel (všech dohromady). Jestli svítí zadní světla (levé i pravé), tak může být chyba i v tom levým světle, ale tam se moc nemá co pokazit, tak bych spíš tipoval tu kostru. Ale alternátor zkontroluj.
Peugeot 205 1.9 Rallye, 1991, 75kW - Life&History