Ahoj.
Moderátor: rada
Re: Ahoj.
Tak pro jistotu koupenej novej snímač otáček a pořád nic, jednotka nic neukáže ani závadu nevyblikne :/ už nevím co stím. hlavně že jsem zaplatil EKO výpalný před měsícem. Škoda že mám doma elektriku na jednotku s dvěma řady pinů a v tý nepojízdný je 3 řadová jednotka.
Jojo, taky si říkám, zkoušel jsem to proměřovat a do jednotky vede 2x 12V těžko říct, jestli to stačí no
Tohle auto mi dává, zlatej 16V
Tohle auto mi dává, zlatej 16V
Draken kam? možná bych to ňák zařídil Zejtra se ještě podívám podle schéma co jsem dal vinorak a když né, ještě mě napadlo to překopat, vyměnit celej svazek abyhc tam mohl dát tu 2řadovou Ř. jednotku
Safra to je dálka zkusím to ňák vymyslet. Musí to do zimy fachat, potřebuju jí odjet abych se mohl vrhnout na G.O to už bude černý GTi hotový
Tak pod 18 mám volnej pin :o elektrikář to pět odřekl a už to vypadá že přeházím ten svazek, bude to nejrychlejší. Pač nevím, jestli obě jednotky nejsou K.O
už jsem scháněl odvoz a zatím marně :/ je fakt že tenhle typ elektriky je lepší. Uvidíme, třeba někoho doženu, Dneska jsem byl rád, že jsem sehnal odvoz černý do lakovny
jo? co na něm děláš? Je to pecka