Takže za prvé. Kabeláž je naprosto stejná v autě s gti přístrojovkou a v autě se 4 budíkama. To znamená, že ti tam půjde bez sebemenších úprav elektriky. Za druhé jestli se nepletu tak v garosovi máš motor TU3M a ten rozhodně čidla na tlak a teplotu oleje nemá a ani není kam je dát. Jde to někam doděla, třeba vyvrtat díru do vany a dát tam čidlo na teplotu. No a ten tlak brát třeba u čidla na nízký tlak oleje. Udělat tam téčko a napojit
taky sem o tomhle uvažoval, ale fakt nevim jak by to dopadlo....
tjn.
Btw to cidlo by snad mohlo jit do sroubu co je vespod vany ne? SIce sem to nezkousel, ale....edit: k tomu cidlu na tlak. Proc delat tecko? kdyz mu to bude mit maly tlak, tak to snad pozna na pristrojovce :razz:
Hasis píše:tjn.
Btw to cidlo by snad mohlo jit do sroubu co je vespod vany ne? SIce sem to nezkousel, ale....edit: k tomu cidlu na tlak. Proc delat tecko? kdyz mu to bude mit maly tlak, tak to snad pozna na pristrojovce :razz:
no nevim, radči bych měl funkční obě čidla než se spoléhat na kvalitní ručkový přístroj od francouzů by mě zajímalo, jestli to už někdo rozchodil na motoru série TU
LL: Pro ilustraci jak palubka zhruba vypadá si vybral správnou, ale tahle má rafičky nad sebou a my potřebujem tu co má buď všechny čtyři rafičky a nebo 2 jenom dole. Ale asi se budeme muset uchýlit k bastlu ze dvou jedna, protože jsem na netu nenašel žádný BX který by mělo rafičky jen dole:(, takže asi bum muset sehnat budíky z GTi a promíchat je s jinou verzí icon_eh
Mefisto86 píše:LL: Pro ilustraci jak palubka zhruba vypadá si vybral správnou, ale tahle má rafičky nad sebou a my potřebujem tu co má buď všechny čtyři rafičky a nebo 2 jenom dole. Ale asi se budeme muset uchýlit k bastlu ze dvou jedna, protože jsem na netu nenašel žádný BX který by mělo rafičky jen dole:(, takže asi bum muset sehnat budíky z GTi a promíchat je s jinou verzí icon_eh
Sonny píše:No podle mě je žluté čidlo na kontrolku mazaní a modré na tlak.Na teplotu je ze zadu na vaně.Pokud to máte někdo jinak tak prosím nezlobit se
jj mas pravdu, ta teplota je zezadu. Ja sem si byl jisty, ze ta fotka je zezadu, ale pak sem si vsiml otvoru na sani :oops: