Čau lidi, jak ošetřujete podvozek před korozí? Já se chystám spodek obrousit, natřít suříkem ( oranžový prášek smíchaný s lněnou fermeží) - garantujou 7 měsíců ve slané vodě ! poté dám vrchní barvu, aby se suřík uzavřel ( nejspíš sprej na disky/ třmeny - poměrně dobře drží a jsou odolné) a nakonec to celé nastříknu izolační hmotou na bázi kaučuku ( body 950) Myslíte že by to takto mohlo vydržet? Chtěl jsem to původně dělat zingou, ale ta je lepší na opískovaný - hrubý povrch ( zingou mám udělanou nápravu) Suřík lze naopak nanášet i na mirně zrezlý povrch, a udajně drží
Jak ošetřujete podvozek vy ?
Ošetření podvozku
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- Skutečné jméno: Honza
- tel.:: 732440821
Re: Ošetření podvozku
máš to nějaký složitý. já to obrousim, vyvařim, natřu hammeritem a na to nástřik na spodky. a nikdy mě to nevylezlo znova
suřík ? to už dneska jen tak neseženeš
- cipis
- Nováček
- tel.:: 733708458
Suřík už mám doma je pravda že ve většině obchodech po tobě chcou potvrzení na jedy.. ale na netu je pár stránek, kde se to dá normálně objednat.. .. jde mi o to, aby to pár let vydrželo.. ten suřík je na to prý nejlepší, protože s povrchem chemicky reaguje a zamecí dalšímu reznutí.. kdežto ostatní nástřiky jenou povrch uzavřou a pod ním to stále rezne..
- draken
- Club admin
- Rok narození: 1991
- tel.:: 732440821
rez potřebuje dvě věci, vzduch a vlhko, když oboje zamezíš, tak to nemůže reznout