Založím Pugovi vlákno, ikdyž nevím kolik bude úprav a v jakém rozsahu.
Auto měl původně Linkisek a následně Honza205.. doufám že se u mě "ohřeje" trošku dýl. :)
Rád bych do něj dal jednoho krásného dne Mi16, ale zatím na to nejsou keš, ani prostředky.
Cestou domů mi pod kola vlítnul zajíc, naštěstí přední nárazník zůstal v pořádku... akorát jsem musel pro nové SPZ.
V motoru byla odpojená lambda, kvůli sportovním svodům a krátkému kabelu od lambdy.. takže jsem to hned profesionálně spravil.
Akorát byl upadený jeden ze dvou bílých drátků... snad byly oba zem.. takže jsem ten jeden do konektorů zase rozdvojil.
Udávaná spotřeba byla kolem 10 litrů, ale po zapojení lambdy a trošku ekonomické jízdě mi předběžně vychází něco k 7,4 litrům.
205 Nightfire II
Moderátor: rada
- Aloush
- Aktivní uživatel
- Rok narození: 1995
- Skutečné jméno: Ales Dopita
- tel.:: 735888182
- Kontaktovat uživatele:
205 Nightfire II
Peugeot 205 1.4 55kW (3d, 98) - Nightfire ♥
Peugeot 205 1.4 55kW (5d, 93) - Mamčina limuzína
----------------------
FB: Aleš Dopita
----------------------
- Aloush
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: 205 Nightfire II
Po dvou týdnech, kdy byl Pug doma, začala svítit hladina. Dolil jsem brzdovku.. ale po týdnu se rozvítila znova.
Výměna prasátka proběhla až na druhý pokus (nejdřív jsem objednal se špatným závitem), snad bude v pohodě - namontováno dnes.
Výměna prasátka proběhla až na druhý pokus (nejdřív jsem objednal se špatným závitem), snad bude v pohodě - namontováno dnes.
----------------------
----------------------
- Aloush
- Aktivní uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: 205 Nightfire II
Dále jsem montoval rádio.. po zapojení LZ repro chrčelo, takže jsem hned objednal nové. Nacpal jsem je tam v pohodě, akorát krytky nenasadím.
Přední maska byla dolepená izolepou, která se odlepovala.. zkoušel jsem něco vymyslet - měl jsem tam dát asi ještě plnič.. ..a až budu přefóliovávat kapotu, nalepím folii i na masku.
Poslední věcí je namontování mlhovek, které jsem dovezl od Nickera zároveň s palubkou a dalšími drobnostmi. Výměna palubky mě ještě čeká, zároveň s výměnou zapojím mlhy (doufám že to nejsou přídavné dálkové). Myslím že vypadají dobře. :)
Přední maska byla dolepená izolepou, která se odlepovala.. zkoušel jsem něco vymyslet - měl jsem tam dát asi ještě plnič.. ..a až budu přefóliovávat kapotu, nalepím folii i na masku.
Poslední věcí je namontování mlhovek, které jsem dovezl od Nickera zároveň s palubkou a dalšími drobnostmi. Výměna palubky mě ještě čeká, zároveň s výměnou zapojím mlhy (doufám že to nejsou přídavné dálkové). Myslím že vypadají dobře. :)
----------------------
----------------------